Smakrika Lamm Burgare - Perfekt för hundtugg

- Tillverkad i Sverige för premiumkvalitet
- Lammkött av högsta kvalitet i varje burgare
- Gynnar din fyrbenta väns hälsa
- Perfekt för hundträning och belöning
- Fri från skadliga tillsatser
- Kan bidra till bättre tandhälsa hos hundar
- Lätt att servera och förvara
- 4 pack för att säkerställa att du alltid har till hands

65-30040
Emmzo
75,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-7 dagar
Antal
I Webblager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Hund-tugg & godis
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Föreställ dig scenariot där din fyrbenta vän hoppar av glädje och lycka när du öppnar denna förpackning. Dessa lamm-burgare är inget mindre än ett kulinariskt mästerverk för ditt husdjur. Varje förpackning innehåller fyra saftiga burgare, vars smak är lika utsökt och tillfredsställande som de ser ut.

Varje burgare är tillverkad av det finaste svenska lammet, noggrant utvalt för sin exceptionella kvalitet. Denna lokala produktion garanterar inte bara färskhet utan också att vi stöder våra inhemska bönder. Dessa lamm-burgare är ett utmärkt sätt att behandla din hund samtidigt som du bidrar till en hållbar livsmedelskedja.

Men dessa burgare är mer än bara en godbit. De är också ett utmärkt hundtugg. Tuggande är en naturlig och viktig aktivitet för hundar. Det hjälper till att hålla deras tänder rena, förbättrar deras andedräkt och ger dem något att göra. Dessa lamm-burgare är designade för att vara tillräckligt tåliga för att ge ditt husdjur en bra tuggupplevelse, samtidigt som de är mjuka nog för att inte skada deras mun.

Varje burgare är också fri från konstgjorda tillsatser och konserveringsmedel. Detta betyder att din hund kan njuta av en naturlig och hälsosam godbit, samtidigt som du kan vara säker på att du ger dem det bästa.

Förpackningen är också designad för att vara enkel att öppna och stänga, vilket gör det enkelt att förvara burgarna mellan användningarna. Dessutom är varje burgare individuellt förpackad för att säkerställa att de håller sig färska och smakfulla, oavsett när du bestämmer dig för att ge dem till din hund.

I en värld där det är allt svårare att hitta produkter som du kan lita på, är dessa lamm-burgare ett säkert val. De är producerade i Sverige, tillverkade av högkvalitativa ingredienser och designade för att ge ditt husdjur en tillfredsställande tuggupplevelse.

Så varför inte behandla din hund till något speciellt idag? Med dessa lamm-burgare kan du ge dem en godbit som de kommer att älska, samtidigt som du stöder lokal produktion och en hållbar livsmedelskedja. Det är en vinn-vinn-situation för alla!

Produktdetaljer
Emmzo
65-30040
Reviews