• Ny

Moisturising Bath Bar 113g.

doTERRA SPA Moisturising Bath Bar ger ett lödder med en unik känsla och doft för en härlig rengörande upplevelse.

Till skillnad från vanliga tvålar med starka ytaktiva ämnen lämnar den här badtvålen efter sig en känsla av ren, smidig och mjuk hud. Den är lätt löddrande och glider lätt över huden när den rengör och fuktar noggrant.

Den uppfriskande doften av essentiella CPTG-oljor av bergamott och grapefrukt sprids i luften när du öppnar förpackningen och fortsätter att avge sin doft varje gång den används. Njut av en intensiv, rengörande, aromatisk spa-upplevelse med dōTERRAs naturliga badtvål.

60222245
179,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Den essentiella bergamottoljan lindrar huden och har en upplyftande, men samtidigt balanserande doft Grapefrukt rengör huden och har en energigivande doft som lyfter humöret Jojobafröoljan är mycket uppskattad inom kosmetikaindustrin och är känd för att absorberas snabbt och återfukta på djupet Saft av aloeblad som är renande, fuktgivande, lugnande och mjukgörande på huden Vegetabiliskt glycerin återfuktar huden och hjälper till att bibehålla fukt samtidigt som löddret appliceras enkelt.Bergamott är den mest ömtåliga av citrusplantorna och kräver ett speciellt klimat och särskild jord för att trivas. I Grekland äts omogna frukter med sked som efterrätt eller tillsammans med kaffe.

Bergamott är unik bland citrusoljorna på grund av dess förmåga att vara både upplyftande och lugnande. Bergamott har använts i hundratals år för att främja lugn och återuppliva huden.Namnet grapefrukt har uppstått eftersom frukterna växer i klasar som liknar druvklasar (på engelska grapes).

Grapefrukten är känd för sin sura och syrliga smak och är den runda, gul-orangefärgade frukten från ett vintergrönt citrusträd. Den essentiella grapefruktoljan kommer från skalet på frukten och den uppskattas för sina många användningsområden och fördelar. Förutom sin uppfriskande doft och kraftiga smak är grapefrukten också känd för sina rengörande och renande egenskaper.

Natriumkokoat, vatten (aqua), glycerin, kokosnötsyra, olja av skal från Citrus aurantium bergamia (bergamott), olja av skal från Citrus paradisi (grapefrukt), olja av frö från Simmondsia chinensis (jojoba), pulver av den torkade bladsaften från Aloe barbadensis, natriumglukonat, tokoferol, olja av frö från Helianthus annuus (solros), galaktoarabinan, natriumklorid, citronsyra, natriumcitrat, citronellol, limonen, linalool.

Produktdetaljer
60222245
Reviews