Citrus Bliss Invigorating Bath Bar 113 g.

Citrus Bliss Invigorating Bath Bar ger dig en upplyftande, rengörande upplevelse som boostar din dagliga rutin. Den unika, patenterade essentiella oljeblandningen doTERRA Citrus Bliss har en harmonisk och upplyftande doft.

De naturligt exfolierande egenskaperna för solrosvaxpärlor och apelsinskalspulver fungerar tillsammans för att försiktigt mjukgöra, jämna ut och stimulera huden.

60222248
179,00 kr
Inkl. moms
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Innehåller Citrus Bliss Invigorating Blend med vildapelsin, citron, grapefrukt, mandarin, bergamott, tangerin och klementin som hjälper dig att koppla av och lyfter humöret Exfolierande solrosvaxpärlor och apelsinskalspulver mjukar upp, jämnar ut och stimulerar hudens förnyelse på ett naturligt sätt Vegetabiliskt glycerin återfuktar huden och hjälper till att bibehålla fukt samtidigt som löddret appliceras enkelt.

Wild Orange kallpressas av skalen och är en av dōTERRAs bästsäljande essentiella oljor på grund av den energigivande doften och dess många fördelar. Wild Orange har höga halter av monoterpener och stimulerande och renande egenskaper. Wild Orange förhöjer alla essentiella oljeblandningar med sin fräsch, söta och uppfriskande doft som kan lyfta humöret och energinivåerna!

Lemon är en av dōTERRAs mest sålda essentiella oljor och den har många fördelar och användningsområden. Citron tillsätts ofta i maten för att förbättra smaken på efterrätter och huvudrätter.Lemon har en upplyftande, energigivande doft.Namnet grapefrukt har uppstått eftersom frukterna växer i klasar som liknar druvklasar (på engelska grapes).

Grapefrukten är känd för sin sura och syrliga smak och är den runda, gul-orangefärgade frukten från ett vintergrönt citrusträd. Den essentiella grapefruktoljan kommer från skalet på frukten och den uppskattas för sina många användningsområden och fördelar. Förutom sin uppfriskande doft och kraftiga smak är grapefrukten också känd för sina rengörande och renande egenskaper.

Bergamott är den mest ömtåliga av citrusplantorna och kräver ett speciellt klimat och särskild jord för att trivas. I Grekland äts omogna frukter med sked som efterrätt eller tillsammans med kaffe. Bergamott är unik bland citrusoljorna på grund av dess förmåga att vara både upplyftande och lugnande. Bergamott har använts i hundratals år för att främja lugn och återuppliva huden.

Natriumkokoat, vatten (aqua), glycerin, kokosnötsyra, olja av skal från Citrus aurantium dulcis (apelsin), olja av skal från Citrus limon (citron), olja av skal från Citrus paradisi (grapefrukt), olja av skal från Citrus nobilis (mandarin), olja av skal från Citrus aurantium bergamia (bergamott), olja av skal från Citrus reticulata (tangerine), olja av skal från Citrus clementina, extrakt av frukt från Vanilla planifolia, olja av frukt från Litsea cubeba, vax av frö från Helianthus annuus (solros), pulver av skal från Citrus aurantium dulcis (apelsin), olja av frö från Simmondsia chinensis (jojoba), olja av frö från Helianthus annuus (solros), pulver av den torkade bladsaften från Aloe barbadensis, galaktoarabinan, citronsyra, tokoferol, natriumklorid, natriumglukonat, natriumcitrat, citral, limonen, linalool.

Produktdetaljer
60222248
Reviews