EKHOLMS PROB TJÄRSCHAMPO

Prob Tjärschampo är enastående för djurets päls och hudvård. Det löser upp mjäll och hudavlagringar, lugnar irriterad hud och är effektivt rengörande och återfettande. Det förstärker också färgerna i pälsen för en vacker estetisk effekt. Med Prob Tjärschampo får ditt djur en ren, frisk och välmående päls.

En av de stora fördelarna med Prob Tjärschampo är dess lugnande effekt på irriterad hud. Det är särskilt effektivt för att minska rodnad, klåda och andra obehagliga symtom som kan uppstå. Genom att använda detta schampo kan man ge djurets hud den lindring den behöver för att må bra.

Prob Tjärschampo är också mycket effektivt rengörande och återfettande för både päls och hud. Det hjälper till att avlägsna smuts och oljor samtidigt som det bevarar hudens naturliga fuktbalans. Denna återfuktande egenskap gör det också smutsavstötande, vilket betyder att pälsen kan hålla sig renare och fräschare längre.

 Med detta schampo kan man ge sitt djur en ren, frisk och välmående päls som kommer att imponera på alla.

P-110-200
Prob Ekholm
146,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Storlek: 200 ml
Skickas omgående Skickas omgående
Skickas omgående Skickas omgående
Skickas omgående Skickas omgående
Skickas omgående Skickas omgående
Skickas omgående Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Prob Schampo är ett unikt groomingschampo som ger en lugnande effekt på känslig och irriterad hud hos djur. Dess skonsamma formel löser upp hudavlagringar och mjäll, samtidigt som det är återfettande och effektivt rengörande. Det förstärker även färgerna och ger pälsen en vacker lyster.

Det som gör Prob Schampo speciellt är dess extra oljor, vilket gör det mycket återfettande för både hud och päls, även vid frekvent tvätt. Det har en kraftfull rengöringseffekt och används även som groomingschampo tack vare dess förmåga att förstärka färgerna utan att använda blekmedel eller färgämnen. Det tar effektivt bort urinfläckar, missfärgningar och smuts, samtidigt som det ger pälsen en vacker glans. Flaskan bör skakas innan användning eftersom schampot innehåller minimalt med emulgeringsmedel.

Prob Schampo innehåller naturliga ingredienser som talltjära och dess tjäradoft gör det till ett fantastiskt sommarschampo. Doften avtar nästan helt när pälsen har torkat. Schampot har också en positiv effekt mot klåda orsakad av insektsbett och sol.

Prob Schampo är en väl beprövad produkt med många års erfarenhet på marknaden och rekommenderas att användas tillsammans med andra Probprodukter som Prob Olja, Prob Deo och Prob Supercream för bästa resultat. Det kan även användas på små valpar och dräktiga djur.

För att använda Prob Schampo, blöt pälsen med vatten och massera in schampot ordentligt. Vid hudirritation, låt det verka i 20-30 minuter innan du sköljer noggrant. Tvätta helst en gång i veckan eller efter behov. I övrigt kan det användas som ett vanligt schampo för djur.

INCI: Agua, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerol, Pinus Wood Tar, Sodium laureth sulfate, Phenoxyethanol 

Produktdetaljer
P-110-200

Särskilda referenser

  • 7350040092019
  • P-110-62500
Reviews