MoveFlex Collagen 30k

MoveFlex Collagen innehåller UC-II® som är en unik form av typ 2 kollagen. MoveFlex Collagen innehåller också den indiska örten Boswelia serrata samt vitamin C mangan och koppar.

... Läs mera nedan
we1122124
226,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

MoveFlex Collagen innehåller UC-II® som är en unik form av typ 2 kollagen. MoveFlex Collagen innehåller också den indiska örten Boswelia serrata samt vitamin C mangan och koppar.

'

UC-II® – En unik typ 2 kollagen

UC-II® är en unik patenterad form av typ 2 kollagen. Kollagen är en av de dominerande substanserna i vår kropp. Kollagen krävs för att bilda hud senor och ben. Kollagen typ 2 är en av de mera kända formerna av kollagen som främst förekommer i leder och brosk. UCII ® framställs i en skonsam process vilket gör att den naturliga strukturen bestående av en triple helix med tre peptidkedjor bevaras. UC-II® är odenaturerat vilket innebär att den är tillgänglig i sin ursprungliga form och därmed upptas effektivt i kroppen. Kliniska studier visar att UC-II® aktiverar en process som benämns ”oral tolerans”. Denna process föregår i matsmältningssytemet primärt i lymfvävnaden. När UC-II® molekyler kommer fram till ett område i tarmen som kallas Peyer’s plaques samverkar det med immunsystemet och skapar en kaskad av cellsignalering som interagerar med lederna.

Boswellia serrata – ett beprövat tillskott i ayurvedisk terapi

Boswellia serrata trädet är känt som Gajbhaska (elefantträdet) i Indien då man menade att elefanten fik sin styrka genom att äta av trädets harts. Örten är en av de mest välkända örterna inom ayurvedisk terapi (traditionell indisk läkekonst). På senare tid har forskningen fokuserat på dess inverkan för ledernas hälsotillstånd. Boswellia verkar i kroppen på ett annat sätt än UC-II® bl.a på så sätt att Boswellia interagerar med ett enzym som heter 5-Lipoxynase. Klinisk dokumentation UC-II® är kliniskt dokumenterad i flera publicerade studier. Studierna visar att efter 3-4 veckor uppnår de flesta en positiv effekt på leden/lederna full effekt kan förväntas efter 8-12 veckor. En fördel med UC-II® är att det endast krävs en dos på 40 mg dagligen. En liten kapsel om dagen räcker! Andra traditionella produkter för ledhälsan såsom glukosamin och kondroitin kräver signifikant högre doser.

"'

Innehåll i 1 kapsel (rekommenderad dagsdos) /tr>

' ''Produktdetaljer
we1122124
Reviews