• −50%
ID-smycke för hund och katt

ID-smycke för hund och katt

ID-smycke att hänga i hundens/kattens halsband. Inuti finns en lapp att skriva tex telefonnumret på. 

... Läs mera nedan

41600021
Hansbo
33,00 kr
16,50 kr Spara 50%
Inkl. moms
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Hund & kattHundHusdjur Katt
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Ställ dig följande fråga: Hur skulle det kännas att tappa bort din älskade fyrbenta vän? Hjärtat slår snabbare, paniken stiger, varje sekund utan din följeslagare känns som en evighet. Men det behöver inte vara så. Med vårt personliga ID-smycke till hundens eller kattens halsband, kan du andas ut. Denna lilla livräddare kan göra all skillnad.

Ingen vill tänka på dagen då deras husdjur försvinner, men vårt ID-smycke är en känslomässig investering i din sinnesro. Elegant designat för att komplettera din pälskläddas personliga stil, och inuti gömmer sig en lapp där du kan skriva ditt telefonnummer. Det är en enkel detalj, men effekten är monumental.

När någon hittar din bortsprungna vän, är det enkelt för dem att slå en signal. Och när du svarar, fylls du av den där oersättliga känslan: lättnad, glädje och tacksamhet. Tänk dig den stunden, återföreningen, när du kan hålla om din bästa vän igen – allt tack vare ett litet smycke.

Att välja vårt ID-smycke är mer än ett köp; det är ett löfte till din kompanjon. Det är ett beslut att säkerställa att de alltid har en väg tillbaka till dig, till deras hem, till tryggheten. Du lämnar inget åt ödet. Du visar att varje steg de tar är värdefullt, och att du alltid har gjort vad som krävs för att hålla dem säkra.

Gör valet idag. För kärleken, för säkerheten, för sinnesfriden. Vårt ID-smycke är inte bara ett smycke; det är en varm kram runt halsen på din älskade vän, redo att föra dem hem. Skaffa det nu – för de betyder världen för dig.

Produktdetaljer
Hansbo
41600021
Reviews