• −55%
ALAC KOPPEL UTSTÄLLNING RUND POLY RÖD 6MMX160CM

ALAC KOPPEL UTSTÄLLNING RUND POLY RÖD 6MMX160CM

- Tillverkat av högkvalitativt, slitstarkt polyestermaterial för långvarig användning
- Stark nog att stå emot de mest energiska hundraserna
- Intensiv röd färg som gör din hund till stjärnan på varje utställning
- 6mm i diameter och 160cm långt för perfekt balans och kontroll
- Möjliggör naturlig rörelse och komfort för både hund och ägare
- Lätt att använda och passar för alla hundraser
- Perfekt för hundutställningar och dagliga promenader
- Praktisk, hållbar och stilfull design för att visa upp din hund på bästa sätt.
615.7034
Kampanjen slutar:
( dagar
tim)
46,00 kr
20,70 kr Spara 55%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
KoppelHundHusdjurKoppel och halsband
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

För alla hundägare som vill visa upp sin fyrbenta vän på bästa möjliga sätt, har vi glädjen att presentera ALAC hundkoppel utställning rund poly röd 6MMX160CM. Detta hundkoppel är inte bara en praktisk tillgång, det är också en lysande accessoar som kommer att göra din hund till stjärnan på varje utställning.

För det första, låt oss prata om kvalitén. ALAC hundkoppel utställning rund poly röd 6MMX160CM är tillverkat av högkvalitativt, slitstarkt polyestermaterial. Detta garanterar inte bara att kopplet kommer att hålla i många år framöver, men det betyder också att det är tåligt nog att stå emot de mest energiska raser.

Färgen är en annan anmärkningsvärd aspekt av detta hundkoppel. Den intensiva röda nyansen kommer att få din hund att sticka ut i mängden, oavsett om du deltar i en hundutställning eller bara är ute på en promenad. Det är en färg som exklusivt utstrålar självförtroende och karisma, vilket gör din hund till showens huvudattraktion.

Storleken på detta hundkoppel är 6mm i diameter och 160cm långt, vilket ger dig full kontroll samtidigt som din hund får tillräckligt med utrymme för att röra sig fritt. Ett perfekt balanserat koppel som möjliggör en naturlig rörelse och ger komfort för både dig och din hund.

Avslutningsvis vill vi framhålla att kopplet är lätt att använda och passar för alla hundraser, oavsett storlek eller temperament. ALAC hundkoppel utställning rund poly röd 6MMX160CM är utan tvekan det bästa valet för alla hundägare som vill visa upp sin hund på bästa sätt.

Så, nästa gång du planerar att delta i en hundutställning, se till att ha ett ALAC hundkoppel utställning rund poly röd 6MMX160CM i din ägo. Det är inte bara praktiskt och hållbart, utan också stilfullt och iögonfallande.

Produktdetaljer
615.7034
Reviews