• −5%
D3-vitamin 5000IE, 90 KAPSLAR 90k

D3-vitamin 5000IE, 90 KAPSLAR 90k

- Holistic D3-vitamin 5 000 är ett kosttillskott som tillför viktigt D-vitamin till kroppen.
- Kan hjälpa till att bibehålla normal benstomme, muskelfunktion och tänder.
- Bidrar till normalt upptag av kalcium och fosfor samt balanserade kalciumnivåer i blodet.

548263
Holistic
Kampanjen slutar:
( dagar
tim)
245,00 kr
232,75 kr Spara 5%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

D3-vitamin 5000IE är en högkvalitativ kosttillskott produkt som erbjuder en riklig dos av D-vitamin för att hjälpa till att upprätthålla en optimal hälsa. Med 90 kapslar per förpackning, ger denna produkt en generös försörjning som räcker i flera månader.

Denna produkt innehåller 5000IE (internationella enheter) av D3-vitamin per kapsel. D3-vitamin, även känd som kolekalciferol, är den mest effektiva och biologiskt aktiva formen av D-vitamin. Det är väl känt för sina många hälsofördelar och spelar en viktig roll i kroppens funktion.

En av de viktigaste fördelarna med D3-vitamin är dess roll i att stödja benhälsa. D-vitamin hjälper till att reglera absorptionen av kalcium och fosfat, vilket är avgörande för att upprätthålla starka och friska ben. Det kan också hjälpa till att minska risken för benskörhet och frakturer, särskilt hos äldre.

Förutom att stödja benhälsa, har D3-vitamin också visat sig ha en positiv effekt på immunsystemet. Det hjälper till att stimulera produktionen av vita blodkroppar och förbättra immunförsvarets förmåga att bekämpa infektioner och sjukdomar. Detta kan vara särskilt fördelaktigt under kalla och influensasäsonger när immunsystemet kan vara extra sårbart.

D3-vitamin har också visat sig ha positiva effekter på humöret och mental hälsa. Forskning har kopplat brist på D-vitamin till depression och andra psykiska tillstånd. Genom att tillhandahålla en tillräcklig dos av D3-vitamin kan denna produkt hjälpa till att förbättra humöret och främja en känsla av välbefinnande.

Denna produkt är också idealisk för personer som har begränsad exponering för solljus, vilket är den främsta källan till naturligt D-vitamin. Det kan vara särskilt användbart under vintermånaderna eller för personer som spenderar större delen av sin tid inomhus. Genom att ta en daglig dos av D3-vitamin kan man säkerställa att man får tillräckligt med detta viktiga näringsämne.

D3-vitamin 5000IE är tillverkad av högkvalitativa och naturliga ingredienser för att garantera dess effektivitet och säkerhet. Varje kapsel är noggrant formulerad för att säkerställa optimal absorption och användning av D-vitamin i kroppen.

Sammanfattningsvis är D3-vitamin 5000IE en fördelaktig produkt som erbjuder en generös dos av D-vitamin för att stödja benhälsa, förbättra immunsystemet och främja humöret. Med 90 kapslar per förpackning är det en långvarig och kostnadseffektiv lösning för att tillgodose kroppens behov av D-vitamin.

Produktdetaljer
548263
Dosering vuxna

1 kapsel varannan dag eller enligt rekommendation. Tas i samband med måltid.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Detär viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Intag av vitamin D kan öka behovet av extra magnesium.

 

90 vegetabiliska kapslar.

Ingredienser

Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa) 

D3 (kolekalciferol).

D-vitaminet i vår produkt utvinns ur fett från fårull. Kapseln är vegetabilisk och består av pullulan (fermenterad från majs).

Här är 6 tecken som kan tyda på att du behöver mer D-vitamin:

1. Depression

Kvinnor med låga nivåer av D-vitamin löpte dubbelt så stor risk att drabbas av depression jämfört andra enligt en studie i The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism.

2. Högt blodtryck

D-vitamin är viktigt för hjärthälsan och bidrar bland annat till att hålla blodtrycket på hälsosamma nivåer. Om du inte får i dig tillräckligt så kan blodtrycket höjas.

3. Svaga muskler

Om du märker att du inte kan lyfta lika tungt i gymmet längre kan det bero på att du har drabbats av D-vitaminbrist.

4. Trötthet

Låga halter av D-vitamin medföra att du känner sig tröttare och mer orkeslös enligt en studie från 2012 som publicerades i Journal of Clinical Sleep Medicine.

5. Dåligt humör

D-vitamin påverkar må-bra-hormonet serotonin så om du ofta känner dig arg eller irriterad så kan det vara ett bristsymptom.

6. Sämre uthållighet

Vissa studier tyder på att uthålligheten hos idrottare är lägre om de har brist på D-vitamin skriver Women’s Health.

Riskgrupper som kan utveckla D-vitaminbrister

– Personer som bor i solfattigt klimat (norra halvklotet)

– Mörkhyade personer som bor i solfattigt klimat har extra svårt att bilda D-vitamin

– Äldre personer över 75 år deras egna förmåga att bilda D-vitamin minskar med 75%

– Personer som aldrig är ute i solen eller täcker sin kropp med mycket kläder

– Veganer som inte äter kosttillskott

– Ammande barn som inte får D-vitamintillskott

– Överviktiga (D-vitamin är fettlösligt och sitter kvar i fettväven och går ej ut i kroppen)

Reviews