Silver Honey Spray Gel Absorbine 236 ml

- Naturligt antimikrobiellt med Manukahonung och MicroSilver BG™
- Utvecklad av dedikerade veterinärer
- Stör inte hudens naturliga mikrobiom
- Balanserad pH-nivå, fri från hypoklorsyra
- Används för att behandla mindre sår, inkrustationer och irriterad hud
- Bitter smak förhindrar att djuret slickar på behandlade områden
- Användbar på alla typer av husdjur
- Finns också som salva för olika behov och preferenser.
W602111
Absorbine
427,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Introduktion

Stå ut i skaran med Silver Honey ™ Spray Gel, den allra första och unika blandningen av naturlig Manukahonung och MicroSilver BG ™. Denna kraftfulla kombination är skapad av dedikerade veterinärer för att ge en omedelbar lösning mot bakterier med naturlig antimikrobiell styrka. Allt detta utan att störa hudens naturliga mikrobiom, vilket gör den till ett skonsamt val för ditt älskade husdjur.

Användning

Med sin balanserade pH-nivå och fri från hypoklorsyra, är Silver Honey ™ Spray Gel en pålitlig lösning vid hudproblem som mindre ytliga sår, inkrustationer och irriterad hud. Dessutom har den en bitter smak som kan hjälpa till att förhindra att ditt djur slickar på de behandlade områdena. Den är utformad för att användas dagligen för bästa resultat.

Flexibilitet

Det bästa med Silver Honey ™ Spray Gel? Den kan användas på alla djur! Oavsett om du har en hund, katt, gnagare eller något annat husdjur, är denna spraygel ett utmärkt sätt att behandla och förebygga hudproblem. Om du föredrar, finns den också som salva för att passa dina behov och preferenser.

Aktiva Ingredienser

Silver Honey ™ Spray Gel innehåller 11% Manukahonung och 0,2% MicroSilver BG™. Dessa naturliga ingredienser är kända för sina antimikrobiella och helande egenskaper, vilket gör denna spraygel till en effektiv lösning för hudbesvär.


Ta hand om ditt husdjurs hud med Silver Honey ™ Spray Gel. Med dess naturliga ingredienser och formulerad av veterinärer, kan du vara säker på att du ger ditt husdjur den bästa vård de förtjänar. Testa själv och märk skillnaden!

Produktdetaljer
Absorbine
W602111
Reviews