Tear stain remover-(50ml Borttagning av tårfläckar)

- Tar bort tårfläckar och missfärgningar
- Fungerar på alla ljusa pälsar
- Skapar ett rent, välvårdat utseende
- Återställer pälsens naturliga ljust
- Säker och effektiv att använda
- Lätt att använda, bara droppa och badda
- Praktisk storlek på 50ml
- Passar både katter och hundar

31-0953
Flaming
59,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Skickas från webblager inom 2-4 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
SårÖgon
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Produktbeskrivning:

Skapa ett glansfullt, rent och strålande utseende för din pälsiga vän med vår Tear Stain Remover. Speciellt utformad för att ta hand om ljusa pälsar, denna produkt är en gåva till alla katter och hundar som ofta drabbas av tårfläckar. Missfärgningar runt och under ögonen behöver inte vara ett permanent problem för ditt älskade husdjur. Vår produkt är inte bara effektiv för att bleka dessa tårfläckar, utan fungerar även utmärkt på andra mindre missfärgade områden på vita eller ljusa pälsar.

Viktigaste fördelar:

Tear Stain Remover är en säker och effektiv lösning för att ta bort tårfläckar och avlagringar runt ditt husdjurs ögon. Produkten hjälper till att återhämta den naturliga ljusa färgen på pälsen och ger ett rent och välvårdat intryck.

Användning:

Användningen av vår Tear Stain Remover är enkel. Droppa bara lite av borttagningsmedlet på en bomullstuss och badda försiktigt på tårfläckarna. Det är viktigt att undvika direkt kontakt med ögonen för att försäkra att ditt husdjur inte upplever något obehag.

Produktstorlek:

Vår Tear Stain Remover kommer i en praktisk storlek på 50ml. Detta gör att du enkelt kan ta med det vart du än går och hjälpa ditt husdjur att alltid se sitt bästa ut.

Genom att använda vår Tear Stain Remover kan du hjälpa ditt husdjur att se fräscht och rent ut, oavsett om det är en katt med rinnande ögon eller en hund med ljus päls. Gör ditt husdjurs päls till dess bästa tillgång med vår effektiva och säkra produkt.

Produktdetaljer
Flaming
31-0953
Reviews