Skogsbad med häst/ponny

Skogsbad, eller "shinrin-yoku" på japanska, är en terapeutisk praxis som innebär att man spenderar tid i skogen för att förbättra sitt välbefinnande.

Det har visat sig minska stressnivåer, sänka blodtrycket och förbättra sömnen. Att kombinera skogsbad med hästar kan vara en mycket givande upplevelse. Hästar är kända för att ha en lugnande effekt på människor, och att spendera tid med dem i naturen kan förstärka skogsbadets positiva effekter.

Under en skogsbad med häst kan man promenera i skogen tillsammans med hästen och ta in omgivningarna. Det kan också innebära att man stannar och utför mindfulness-övningar, meditation eller andra terapeutiska aktiviteter tillsammans med hästen. Det är viktigt att notera att en skogsbad med häst inte är en ridaktivitet och att man inte behöver ha någon tidigare hästvana för att delta.

Det är snarare en upplevelse som handlar om att koppla av och njuta av naturen tillsammans med hästen.

Varaktighet 1,5 till 2 timmar. Maximalt 4 personer. OBS vid 4 personer är Varaktighet 3 timmar.

Maximera din hälsa och välmående med hjälp av friskvårdsbidraget! Som anställd har du förmånen att få ekonomiskt stöd från din arbetsgivare för att investera i din hälsa och friskvård

Använd ditt friskvårdsbidrag Rödde Ranch

Välj din önskade tid genom att klicka på den. Därefter, scrolla ner och klicka på 'Lägg i Varukorgen'. Slutligen, fortsätt genom att klicka på 'Gå till kassan' för att slutföra din bokning.

6100-17-main
650,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Lediga tider hos Thomas i Blentarp Rödde: ***PRESENTKORT***
Beställ tid hos Thomas tel: 0709 61 11 88 Beställ tid hos Thomas tel: 0709 61 11 88
Beställ tid hos Thomas tel: 0709 61 11 88 Beställ tid hos Thomas tel: 0709 61 11 88
Beställ tid hos Thomas tel: 0709 61 11 88 Beställ tid hos Thomas tel: 0709 61 11 88
Beställ tid hos Thomas tel: 0709 61 11 88 Beställ tid hos Thomas tel: 0709 61 11 88
Antal
Beställ tid hos Thomas tel: 0709 61 11 88

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Att kombinera skogsbad med hästverksamhet kan verkligen bidra till en avkopplande och hälsosam upplevelse.

Att vara ute i naturen och ha kontakt med djur kan hjälpa till att minska stress och oro, öka känslan av närvaro och främja positiva känslor.

Att leda hästar i skogsmiljö kan också ge en möjlighet att uppleva skogen på ett mer lugnt och avkopplande sätt, istället för att bara gå genom den.

Att interagera med hästarna under turen kan också hjälpa till att skapa en djupare koppling med djuren och naturen.

Ge dig själv den ultimata avkopplingen och en hälsosam upplevelse genom att kombinera skogsbad med hästverksamhet! Denna fantastiska kombination av natur och djur skapar en magisk atmosfär som frigör dina sinnen och ger dig en djupare anslutning till både dig själv och omgivningen.

Stig in i skogens lugn och omfamna den friska luften, dofterna och ljuden som omger dig. Låt dig guidas av hästens mjuka steg medan du utforskar de gröna stigarna och upptäcker naturens hemligheter. Hästens närvaro ger en extra dimension till ditt skogsbad, eftersom dessa majestätiska varelser är kända för sin förmåga att skapa lugn och tillit.

Medan du njuter av skogens helande kraft kommer du också att uppleva fördelarna med att vara nära hästar. Deras närvaro kan minska stressnivåer, öka sinnesfrid och skapa en känsla av harmoni. Du kommer att känna dig mer balanserad och energifylld när du interagerar med dessa vackra djur.

Kombinationen av skogsbad och hästverksamhet är en perfekt fristad från vardagens stress och bekymmer. Det är en chans att återansluta till naturen, till dig själv och till de mäktiga hästarna. Låt denna unika upplevelse ge dig en oförglömlig stund av avkoppling, välbefinnande och njutning.

Ge dig själv den gåvan att kombinera skogsbad med hästverksamhet och upplev den helande kraften av naturen och dessa fantastiska varelser. Välkommen till en värld av ro, harmoni och ren glädje.

Produktdetaljer
6100-17-main
Reviews