Ridterapi i Ponnyrokard

Upptäck den fantastiska världen av ponnyridterapi - perfekt för dig som har svårt att ta dig runt eller helt enkelt bara vill uppleva denna underbara upplevelse! Ponnyrokards unika ridterapi kombinerar omsorgsfullt utvalda ponnysar med mindfulness, vilket skapar en fristad av glädje och läkning.

Välj din önskade tid genom att klicka på den. Därefter, scrolla ner och klicka på 'Lägg i Varukorgen'. Slutligen, fortsätt genom att klicka på 'Gå till kassan' för att slutföra din bokning.

1675-5858
595,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Lediga tider hos Thomas i Blentarp Rödde: ***PRESENTKORT***
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Upplev harmonin mellan ponnyridterapi och mindfulness i en oemotståndlig kombination - Ridterapi i Ponnyrokard! Ge dig själv en timme av ren njutning, där du får samverka med vår charmiga ponny och njuta av en avkopplande mindfulness-tur genom skogen. Följ med på en unik resa där du får uppleva den fridfulla närvaron i naturen och samtidigt stärka din mentala och emotionella balans genom ridterapi och mindfulness. Ponnyrokard erbjuder den perfekta miljön för att släppa loss dina bekymmer och ge dig själv en välförtjänt stund av avkoppling och återhämtning.

Låt våra kärleksfulla ponnysar guida dig genom en magisk samverkan, där du kan känna deras lugnande energi och bygga en djupare förbindelse med dem. I sällskap med ridterapeuten kommer du att utforska en harmonisk rytm mellan människa och ponny, vilket ger dig en känsla av tillfredsställelse och glädje.

Efter att ha skapat en inre koppling med ponnyerna tar vi dig med på en guidad mindfulness-tur genom skogen. Låt naturen omsluta dig och släppa taget om vardagens stress och bekymmer. Genom att vara fullt närvarande i nuet och fokusera på dina sinnen kommer du att uppleva en fördjupad sinnesfrid och harmoni. Ridterapi i Ponnyrokard erbjuder dig en unik möjlighet att återfå balansen i ditt liv samtidigt som du får en underbar och minnesvärd upplevelse med våra älskade ponnysar.

Unna dig själv denna lyxiga paus från vardagens hektiska tempo och ge dig själv möjligheten att återuppliva dina sinnen och hitta inre frid. Boka din plats redan idag och upplev den fantastiska föreningen av ridterapi och mindfulness i en magisk ponnyvärld.

Perfekt för dig som har begränsad rörlighet eller helt enkelt bara vill uppleva denna fantastiska aktivitet!

Upplevelsen har en varaktighet på 60 minuter.

Använd ditt friskvårdsbidrag Rödde Ranch

Produktdetaljer
1675-5858
Reviews