• -585,00 kr
vuxen
Prova på pris 3 gånger. Rid och natur terapi
vuxen
Prova på pris 3 gånger. Rid och natur terapi
vuxen
Prova på pris 3 gånger. Rid och natur terapi

Prova på pris 3 gånger. Rid och natur terapi, vuxen

Prova på pris: 3 gånger.

Kontakt både med dig själv och med hästen.

Varaktighet: 60-90 minuter.

Känner du dig ofokuserad eller överväldigad?

Har stress och ångest börjat ta över ditt liv?

Då kan det vara dags att prova något nytt.

Ridterapi är en behandlingsform där du inte behöver rida. Istället fokuserar du på att skapa kontakt och närvaro med hästen.

Genom hästens kroppsliga kommunikation kan du lära dig mer om ditt eget kroppsspråk och dina känslor. Det här är en unik möjlighet att utveckla dig själv och din självförståelse samtidigt som du befinner dig i naturen. Låt oss hjälpa dig att hitta lugn och balans i tillvaron med hjälp av hästens styrka och närvaro.

Maximera din hälsa och välbefinnande med hjälp av friskvårdsbidraget! Som anställd har du förmånen att få ekonomiskt stöd från din arbetsgivare för att investera i din hälsa och friskvård. Ta chansen att investera i dig själv och upplev fördelarna med ridterapi.

När du bokar här, kommer vi att hitta tidpunkter som passar enligt överenskommelse. Vi försöker att anpassa oss efter dina preferenser och bokar in en tid som fungerar för dig.

Använd ditt friskvårdsbidrag Rödde Ranch

Välj din önskade tid genom att klicka på den. Därefter, scrolla ner och klicka på 'Lägg i Varukorgen'. Slutligen, fortsätt genom att klicka på 'Gå till kassan' för att slutföra din bokning.

6100-26
Kampanjen slutar:
( dagar
tim)
2 685,00 kr
2 100,00 kr Spara 585,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
VAL: Beställ här, vi finner tider efter överenskommelse.
Beställ tid hos Thomas tel: 0709 61 11 88 Beställ tid hos Thomas tel: 0709 61 11 88
Antal
Beställ tid hos Thomas tel: 0709 61 11 88

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Upplev en livsbejakande förvandling genom vår kraftfulla ridterapi!

Vår ridterapi är en banbrytande behandlingsmetod som kombinerar hästens helande kraft med terapeutisk begeistring. Oavsett om du har tidigare erfarenhet av ridning eller inte, kommer du att uppleva en djup förbindelse med hästen och naturen.

Under våra sessioner använder vi hästens intuitiva natur för att hjälpa dig att hitta inre lugn, övervinna hinder och uppnå personlig tillväxt. Hästen fungerar som en spegel för dina känslor och beteendemönster, vilket ger dig möjlighet att utforska och lösa emotionella och mentala blockeringar.

Med vår ridterapeut och välutbildade hästar, kommer du att få skräddarsydda sessioner som passar dina behov och mål. Vi använder en kombination av andningstekniker, energihealing och medveten närvaro för att hjälpa dig att släppa på spänningar, minska stress och frigöra ditt inre potential.

Låt vår ridterapi bli din nyckel till personlig frihet och välmående. Boka din session idag och ge dig själv möjligheten att uppleva den kraftfulla helande effekten av ridterapi. Ta steget mot en mer balanserad och meningsfull tillvaro.

Produktdetaljer
6100-26
Reviews