Mindfulness tur i skogen med häst 60 min

Välkommen till vår mindfulness-tur i skogen med häst! Här får du möjlighet att koppla av och njuta av en fridfull skrittur till häst eller promenera tillsammans med hästen genom den vackra skogen.

Inga förkunskaper inom ridning krävs, då vi kommer att guida och leda hästarna under turen. Dessutom kommer vi att introducera dig för avslappnande andningsövningar som ger dig mer energi och hjälper dig att släppa på spänningar.

Skogen erbjuder en fantastisk avkoppling, och du kommer att uppleva en djup avslappning samtidigt som dina sinnen blir fullständigt närvarande. Denna mindfulness-tur främjar både din fysiska och mentala hälsa genom att ge dig en medveten och närvarande upplevelse i naturen.

Vår guide kommer att se till att du känner dig trygg och bekväm under hela turen, oavsett om du har tidigare erfarenhet av ridning eller inte. Boka din plats på vår mindfulness-tur i skogen med häst redan idag och ge dig själv möjligheten att uppleva naturens magi på ett helt nytt sätt.

Det är en perfekt möjlighet att återställa balansen i ditt liv och förnya din energi på ett naturligt och avkopplande sätt. Ta chansen att skapa minnen och uppleva den frid och harmoni som naturen och hästarna kan

Använd ditt friskvårdsbidrag Rödde Ranch

Välj din önskade tid genom att klicka på den. Därefter, scrolla ner och klicka på 'Lägg i Varukorgen'. Slutligen, fortsätt genom att klicka på 'Gå till kassan' för att slutföra din bokning.

6100-20
550,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Lediga tider hos Thomas i Blentarp Rödde: ***PRESENTKORT***
Antal
Beställ tid hos Thomas tel: 0709 61 11 88

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Det låter verkligen som en underbar upplevelse att få kombinera mindfulness och en härlig hästpromenad i en vacker skogsmiljö.

Att vara nära hästar och utforska naturen på detta sätt kan verkligen vara meditativt och avkopplande. Genom att känna hästens lugna rörelser och fokusera på nuet kan du verkligen släppa på stress och bekymmer. Det bästa är att du inte behöver ha några ridkunskaper för att delta.

Istället kan du promenera tillsammans med hästarna i skogen och ändå njuta av den lugnande och avslappnande effekten på ditt sinne. Det är en harmonisk och balanserad upplevelse för både kropp och själ. Vad som också är fantastiskt är att du som anställd kan dra nytta av friskvårdsbidraget.

Genom att investera i din hälsa och friskvård kan du få ekonomiskt stöd från din arbetsgivare. Ta tillfället i akt och maximera din hälsa och välmående med hjälp av detta förmånliga bidrag. Ge dig själv den gåvan att uppleva naturens frid och hästens närvaro genom att boka ditt mindfulness-äventyr i skogen redan idag. Det kommer att vara en investering i din egen välmående och du kommer att få ta del av alla hälsofördelar som denna unika upplevelse har att erbjuda.

Produktdetaljer
6100-20
Reviews