Kryddpeppar hel 30 g

- Exotisk krydda från Sydamerika
- Ger djup och robust smak
- Perfekt för kötträtter och inläggningar
- Främjar hälsosam matlagning
- Adderar extra smak till rätter
- Måste i kryddblandningar
- Skapar kulinariska upplevelser
- 100% torkade bär från Myrtenträdet.

1123-36
Borgeby Kryddgård
20,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Kryddpeppar hel 30 g: Din hemliga ingrediens för smakrik matlagning!

Sätt guldkant på dina måltider med vår Kryddpeppar hel 30 g. Denna krydda, tillverkad av noggrant torkade bär från det exotiska Myrtenträdet, har sitt ursprung i det färgsprakande Sydamerika. Där har den odlats i generationer, i ett klimat och en miljö som ger bären deras unika och förföriska smak.

Vår Kryddpeppar hel 30 g är inte bara en krydda, det är en kulinarisk upplevelse. Varje litet bär är en explosion av smaker, redo att addera det där lilla extra till dina rätter. Den skarpa och pikanta smaken får dina kötträtter att sjunga, och ger inläggningar och marinader en djup och robust smak som är svår att motstå. Dessutom är den ett måste i alla kryddblandningar, och kan förvandla en vanlig måltid till en gourmetupplevelse.

Men det är inte bara smaken som gör vår Kryddpeppar hel 30 g till en stjärna i köket. De torkade bären från Myrtenträdet är också kända för sina hälsosamma egenskaper, vilket gör denna krydda till ett smart val för den hälsomedvetna matälskaren.

INNEHÅLL: 100% torkade bär från Myrtenträdet. Odlad i Sydamerika.

ANVÄNDNING: Perfekt för kötträtter, inläggningar, marinader och kryddblandningar.

Våga experimentera, våga smaka, våga njuta. Vår Kryddpeppar hel 30 g är inte bara en krydda - det är en ingrediens som skapar minnen. Låt den bli din hemliga ingrediens i köket och upplev smaken av äkta Sydamerika.

Produktdetaljer
Borgeby Kryddgård
1123-36
Reviews