Fleecetäcke Teddyfodrat Blå

- Kraftigt fleecetäcke ger optimal värme
- Fodrat med mjuk teddy för extra komfort
- Marint design för stil och funktionalitet
- Uttagbara kryssgjordar för enkel anpassning
- Glansig nylon fram förhindrar bogskav
- Dubbla täckes-frontspännen för enkel användning
- Nedvikbar halvhals ger extra skydd
- Perfekt för alla väderförhållanden.

75350281
Hansbo
895,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Storlek: 115 cm
Beställningsvara 3-7 dagar Beställningsvara 3-7 dagar
Beställningsvara 3-7 dagar Beställningsvara 3-7 dagar
Beställningsvara 3-7 dagar Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
HästtäckenHästFleece
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Ge ditt djur en oöverträffad komfort med detta kraftiga fleecetäcke, designat för att ge optimal värme och skönhet. Täcket är fodrat med mjuk teddy, en detalj som ger extra mysfaktor och gör det till en favorit för ditt djur. Med 300 g fleece och 380 g teddy, är detta täcke gjort för att hålla ditt djur varmt även under de kallaste dagarna.

Designen är inte bara funktionell utan även stilig. Marint tema med marin kant och tjock passpoal ger täcket en elegant look som kompletterar dess praktiska fördelar. Ditt djur kommer inte bara att känna sig bekväm, utan också se fantastisk ut.

Täcket är dessutom utrustat med avtagbara kryssgjordar, vilket gör det lätt att anpassa efter ditt djurs behov. Oavsett om ditt djur rör sig mycket eller lite, kan du vara säker på att täcket sitter på plats.

En annan fördel med detta fleecetäcke är dess glansiga nylon fram. Detta material är inte bara attraktivt, men också praktiskt då det förhindrar bogskav. Din älskade vän kan röra sig fritt utan risken för obehag eller skav.

Täcket har dessutom dubbla täckes-frontspännen, vilket gör det enkelt att sätta på och ta av. Oavsett om du behöver byta täcket snabbt eller bara vill ge ditt djur lite extra komfort, gör dessa spännen det enkelt och smidigt.

Men det slutar inte där. Täcket har även en nedvikbar halvhals, en funktion som ger ytterligare värme och skydd för ditt djur. Oavsett väder, kan du vara säker på att ditt djur är bekvämt och skyddat.

Kort sagt, detta kraftiga fleecetäcke erbjuder en mängd fördelar, och är ett måste för varje djurägare. Ge ditt djur den komfort och kvalitet det förtjänar med detta fantastiska täcke.

Produktdetaljer
Hansbo
75350281

Särskilda referenser

  • 7320276021626
  • 602162
Reviews