• Ny
Pulbiber Paprika grovkrossad stark 40g

Pulbiber Paprika grovkrossad stark 40g

- Ger dina rätter en kryddig och smakfull touch
- Tar dina rätter till nya höjder med sin starka hetta
- Mångsidig - perfekt i grytor, soppor, grillat, pizza och sallad
- 100% naturlig - ingen syntetisk färg eller smak
- Förvandlar varje måltid till en fest för sinnena
- En upplevelse för smaklökarna
- Lämnar ett leende på läpparna och en längtan efter mer
- Perfekt för alla som älskar mat och vill ge sina rätter en unik touch

4078-94
20,00 kr
Inkl. moms
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Känn värmen och smaken av vårt Pulbiber – en grovkrossad, stark paprika som tar dina rätter till nya höjder. Upplev den rika, djupa smaken och den intensiva hetta som bara vår starka paprika kan erbjuda. Ett måste för alla som gillar att ge sina rätter en kryddig och smakfull touch!

Pulbiber Paprika grovkrossad stark är inte bara en krydda, det är en upplevelse. Det är ett äventyr för smaklökarna, en dans av hetta och smak som kommer att förvandla varje måltid till en fest för sinnena. Oavsett om du använder den som en huvudingrediens i din favoriträtt, eller bara strör den över din mat för en extra spark, kommer denna pulbiber att lämna dig och dina gäster med ett leende på läpparna och en längtan efter mer.

Vår pulbiber är inte bara stark och smakrik, den är också otroligt mångsidig. Använd den i allt från grytor och soppor till grillat kött och fisk. Strö den över pizza, pasta, eller i din favoritsallad för en extra het kick. Eller varför inte prova den i din nästa sås eller marinad? Möjligheterna är oändliga!

Vår Pulbiber Paprika grovkrossad stark innehåller 100% naturlig paprika, varsamt torkad och krossad för att bevara smak och kvalitet. Inga konstgjorda tillsatser, ingen syntetisk färg eller smak – bara ren, oförfalskad hetta och smak. Ett perfekt tillägg för alla som älskar mat och vill ge sina rätter en unik och smakfull touch.

Innehållsförteckning: 100% grovkrossad, stark paprika.

Så nästa gång du lagar mat, glöm inte vår Pulbiber Paprika grovkrossad stark. Låt den ta din mat till en ny nivå av smak och njutning. Och kom ihåg, det är inte bara en krydda, det är en upplevelse. En smakresa. Ett äventyr. Pulbiber - för mer hetta och smak i ditt liv!

Produktdetaljer
4078-94
Reviews