• Ny
Pommes friteskrydda från Vincent 60g

Pommes friteskrydda från Vincent 60g

- Förhöjer smaken på pommes frites och stekpotatis
- Innehåller en blandning av väl utvalda kryddor
- Ger en smakexplosion med varje nypa
- Lägger till djuphet med lök och vitlök
- Ger en sofistikerad kant med körvel och dill
- Skapar en balans mellan söt och salt med socker och sellerisalt
- Innehåller spiskummin och oregano för värme
- Perfekt för alla som inte är allergisk mot selleri

4078-130
20,00 kr
Inkl. moms
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Förvandla din hemlagade pommes frites och stekpotatis till en smaksensation med vår speciellt blandade Pommes friteskrydda. Med en symfoni av väl utvalda ingredienser, kommer denna krydda att ta dina matlagningsfärdigheter till nästa nivå och förvandla dina rätter till ett kulinariskt mästerverk.

 Från den robusta paprikan till den salta tonen av havssalt, kommer varje nypa att explodera med smak på dina smaklökar. Lök och vitlök lägger till ett lager av djuphet, medan en touch av körvel och dill ger en sofistikerad kant till blandningen.

Men det är inte allt. Vi har även införlivat spiskummin och oregano i vår Pommes friteskrydda, vilket skapar en subtil men märkbar underton av värme och kryddighet. Och för att balansera ut det hela, har vi lagt till en gnutta socker och sellerisalt, vilket ger en mild sötma och en lätt krispighet till din mat.

Använd vår pommes friteskrydda för att förvandla dina vanliga pommes frites och stekpotatis till något utöver det vanliga. En lätt strö av denna krydda kommer att ge dina rätter en ny dimension av smak. Oavsett om du använder den för att lyfta fram smaken på dina pommes frites eller för att ge din stekpotatis en kryddig twist, kommer vår Pommes friteskrydda garanterat att bli en storfavorit i ditt kök.

Observera att vår Pommes friteskrydda innehåller selleri.

Så om du är allergisk mot denna ingrediens, var vänlig och undvik att använda denna produkt. Men om du inte har någon allergi mot selleri, kommer du att älska balansen mellan söt och salt, kryddig och mild som denna krydda ger.

Så varför vänta? Ta din matlagning till nästa nivå idag med vår Pommes friteskrydda. Låt dina smaklökar uppleva en gastronomisk resa som de inte kommer att glömma.

Produktdetaljer
4078-130
Reviews