Oxhjärta tärnad torkad 100gr

Torkade och tärnade oxhjärtan på burk från Emmzo. Gott och nyttigt belöningsgodis.

Vikt 100 gr. Ursprung Sverige.

Näringsanalys Protein 82,6 % Råfett 7,1 % Aska 0,8 % Vattenhalt 7,4 %

... Läs mera nedan

65-30056
Emmzo
75,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
mass-import
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Oxhjärta tärnad torkad 100gr hundgodis är ett utmärkt val för ditt husdjur. Detta hundgodis tillverkas av högkvalitativt oxhjärta som torkas på ett skonsamt sätt för att bevara dess näringsämnen och smak. Med dess tärnade form blir det enkelt att portionera och ge som belöning eller som en del av hundens dagliga kost.

Ekonomiskt sett är detta hundgodis ett smart köp av flera anledningar. För det första får du en generös mängd på 100 gram, vilket gör att det räcker länge. Du behöver inte köpa små påsar med hundgodis varje vecka, utan kan istället investera i en större påse som varar längre. Detta sparar både tid och pengar i längden.

Dessutom är oxhjärta ett prisvärt alternativ jämfört med andra typer av hundgodis. Du får en högkvalitativ produkt till ett rimligt pris. Det är viktigt att komma ihåg att kvalitet inte alltid behöver vara dyrt, och oxhjärta tärnat hundgodis är ett bevis på det.

Förutom det ekonomiska aspekten är oxhjärta tärnat hundgodis också bra för din hund av hälsoskäl. Oxhjärta är en naturlig källa till protein och innehåller även viktiga näringsämnen som järn och zink. Detta bidrar till en balanserad och näringsrik kost för din hund.

En annan fördel med detta hundgodis är dess smak. Många hundar älskar smaken av oxhjärta, vilket gör det till en perfekt belöning under träning eller en godbit för att visa uppskattning. Dess tärnade form gör det också lätt att tugga och svälja för hunden.

Sammanfattningsvis är oxhjärta tärnat torkad 100gr hundgodis ett ekonomiskt och bra val för ditt husdjur. Det erbjuder dig en generös mängd till ett rimligt pris och ger din hund en näringsrik och smaklig belöning. Varför inte ge din fyrbenta vän det bästa och prova detta hundgodis idag?

Produktdetaljer
Emmzo
65-30056
Reviews