Förbättra din hunds tandhälsa med Diafarm Enzym Hundtandkräm 75g

- Ger ditt älskade husdjur det bästa av muntlig vård och hygien
- Unik enzym-baserad tandkräm skapad för att förstärka munslemhinnans försvar
- Aktiva enzymer neutraliserar bakterier och förebygger plack och tandsten
- Enkelt att använda med mjuk tandborste, lik den du själv skulle använda
- Säker att svälja för hunden, men bäst att skölja bort eventuella rester
- Regelbunden användning hjälper till att upprätthålla hundens muntliga hälsa
- Förvaras utom räckhåll för barn för optimal säkerhet
- Ge din hund en fräschare andedräkt, renare tänder och en hälsosammare mun.

701-18601
Diafarm
74,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
mass-import
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Ge ditt älskade husdjur det bästa av muntlig vård och hygien med vår unika enzym-baserade tandkräm. Denna effektiva tandkräm är speciellt framtagen för att förstärka munslemhinnans försvar mot skadliga bakterier och ge din hund ett friskare leende.

Varför är just denna produkt så speciell? Den innehåller aktiva enzymer som hjälper till att neutralisera bakterier och förebygga plack och tandsten. Dessa enzymer fungerar som små soldater i munslemhinnan, redo att bekämpa de bakterier som kan leda till dålig andedräkt, tandköttssjukdomar och andra munproblem. Genom att borsta hundens tänder med denna enzymrika tandkräm, ger du ditt husdjur den bästa möjliga skyddet mot bakterier.

Användningen av denna hundtandkräm är enkel. Allt som krävs är en mjuk tandborste, precis som den du själv skulle använda. Genom att borsta hundens tänder med små, cirkulära rörelser utan att trycka för hårt, kan du effektivt rengöra tänderna och samtidigt fördela enzymerna jämnt över hundens mun. Efter borstning, se till att skölja hundens tänder med rent vatten. Denna produkt är säker att svälja för hunden, men det är alltid bäst att skölja bort eventuella rester.

För bästa resultat, borsta hundens tänder dagligen eller efter behov. Regelbunden tandborstning är nyckeln till att upprätthålla hundens muntliga hälsa och förhindra bakteriellt uppsving.

Sist men inte minst, för säkerhetens skull, bör denna produkt förvaras utom räckhåll för barn. Trots dess milda och säkra ingredienser, är det bäst att hålla den borta från barn för att undvika eventuella oavsiktliga incidenter.

Ge din hund en fräschare andedräkt, renare tänder och en hälsosammare mun med vår enzym-baserade tandkräm. Din hund kommer att tacka dig, och du kommer att älska de resultat du ser!

Produktdetaljer
701-18601
Reviews