Diafarm Diacurex 175g - Effektiv lösning för din hunds magproblem!

- Mästerverk av pet nutrition
- Stöder matsmältningssystemet
- Hanterar akuta matsmältningsproblem
- Fullpackad med fiber och elektrolyter
- Normaliserar och stabiliserar matsmältningssystemet
- Hjälper till vid återhämtning
- Rekommenderas av veterinärer
- Lätt att dosera och använda

703-11956
Diafarm
109,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
mass-import
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Introduktion till Kosttillskottet för Hundar och Katter

Vårt kosttillskott för hundar och katter är ett mästerverk av pet nutrition, designat för att ge din pälsklädda vän det bästa stödet för deras matsmältningssystem. Speciellt framtaget för att hantera akuta matsmältnings- och absorptionsstörningar, detta är en livräddare för ditt husdjur under tuffa tider. Detta är mer än bara ett tillägg, det är en hjälpande hand för ditt älskade husdjur när det behövs som mest.

Varför Vårt Kosttillskott?

Vår DiaCurex-pulver är fullpackad med fiber och elektrolyter, nödvändiga näringsämnen som hjälper till att normalisera och stabilisera matsmältningssystemet. Användning under akuta perioder av diarré och under efterföljande rekonvalescens kommer att ge din hund eller katt den bästa chansen att återhämta sig snabbt och effektivt.

En viktig komponent i denna process är tillgången till rent vatten. Ditt husdjur måste ha tillgång till mycket rent vatten under intagningsperioden för att säkerställa optimal absorption och effektivitet av tillägget.

Vår Rekommendation

Som alltid rekommenderar vi att du rådgör med en veterinär innan du introducerar något nytt tillägg i ditt husdjurs diet. En professionell åsikt kan ge dig extra försäkran om att du gör det bästa för ditt husdjur.

Dosering

För hundar, rekommenderar vi 5 g DiaCurex pulver per 10 kg kroppsvikt, 1-3 gånger dagligen efter behov, i upp till 1 vecka. För katter, 2,5 g DiaCurex-pulver 1-3 gånger dagligen efter behov, i upp till 1 vecka.

Användning

En strykt skedmått motsvarar ungefär 0,8 g. Du kan antingen blanda pulvret i ditt husdjurs foder eller lösa upp det i 150 ml vatten. Foderblandningen eller lösningen bör användas omedelbart. Eventuellt överskott av blandning eller lösning bör kasseras för att säkerställa färskhet.

Sammanfattning

Vårt kosttillskott för hundar och katter är en pålitlig lösning för att hantera akuta matsmältningsproblem, som ger ditt husdjur den hjälp det behöver för att återhämta sig. Med rätt dosering och användning, kommer detta tillskott att vara en värdefull del av ditt husdjurs återhämtningsprocess.

Produktdetaljer
703-11956
Reviews