• −10%
  • Ny

Cilantro 15 ml, dōTERRA

Cilantro Coriandrum sativum 

De många användningsområdena och fördelarna med cilantro, eller färsk koriander, har dokumenterats i århundraden. Cilantro har många användningsområden inom matlagningen.

Ger snabbt en frisk och god smak i kötträtter, sallader, dippsåser och wokrätter. Den speciella örtsmaken piffar upp alla maträtter!

Cilantro är också mycket renande och den lätta örtdoften fungerar speciellt bra för att rena luften och eliminera obehagliga lukter.

60204710
dōTERRA
Kampanjen slutar:
( dagar
tim)
675,00 kr
607,50 kr Spara 10%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Cilantro-oljan är känd som en viktig ingrediens i matlagning och kommer från en ört som är känd för sina många användningsområden och fördelar i köket och för kroppen.

Cilantro tillverkas av korianderväxtens blad och har en renande och klar doft som ger maten en fräsch och god smak Bli av med obehagliga dofter i hemmet eller på jobbet genom att diffusera Cilantro-olja Cilantro med sin lätta örtdoft kan vara lugnande för sinnena och känslorna och den har renande egenskaper Örtsmaken är perfekt för att förhöja hemlagade dippsåser, såser, sallader och en mängd olika maträtter.

Matlagning med Cilantro Essentiella oljor är mycket kraftfulla jämfört med torkade örter, kryddor och smaksättningar, därför kan till och med en liten mängd ge en stark smak. När du använder Cilantro i matlagningen är det bäst att använda tandpetarmetoden – doppa spetsen på en ren tandpetare i flaskan med essentiell olja och rör om med tandpetaren i maten. När du har rört om med tandpetaren i maten kan du provsmaka för att se om du vill ha mer olja eller inte.

Sätt piff på diffuserblandningar med citrusoljor genom att tillsätta Cilantro för en fräsch och söt örtdoft Njut av den speciella cilantrosmaken genom att tillsätta i wokrätter, sallader och dippsåser Ta några droppar Cilantro-olja i en diffuser för att hjälpa till att avlägsna obehagliga lukter i ett rum Strunta i att hacka färsk koriander, förenkla matlagningen genom att använda den essentiella Cilantro-oljan Användning Aromatiskt: Använd tre till fyra droppar i valfri diffuser.

Invärtes: Späd ut en droppe i 125 ml vätska. Utvärtes: För massage, blanda 5 droppar med 10 ml bärarolja. För bad, blanda 5 droppar med 5 ml bärarolja. För parfym, blanda 1 droppe med 10 droppar bärarolja.

Försiktighetsåtgärder Var uppmärksam på eventuell hudirritation. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådgör med läkare om du är gravid, ammar eller står under läkarvård. Undvik kontakt med ögon, inneröron och känsliga områden.

Produktdetaljer
dōTERRA
60204710
Reviews