• −10%
  • Ny

Black Pepper 5 ml, dōTERRA

Black Pepper Piper nigrum Svartpeppar är en välkänd matlagningskrydda som används för att förhöja smaken på maträtter. Den essentiella svartpepparoljan kan beskrivas som het, skarp, fruktig och kryddig och den kan tillsättas i kötträtter, soppor, förrätter och sallader för att förhöja smaken.

Även om svartpeppar är mest känd för sina många användningsområden inom matlagningen har den även stora fördelar vid utvärtes användning. De värmande effekterna av oljan i kombination med doTERRA Fractionated Coconut Oil kan skapa en varm, lugnande massageupplevelse.

60204673
dōTERRA
Kampanjen slutar:
( dagar
tim)
492,00 kr
442,80 kr Spara 10%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Den betraktas som en av de mest smakrika essentiella oljorna och den har otaliga användningsområden och fördelar Den mångsidiga kryddan används allmänt över hela världen i maträtter, i synnerhet i mald form Svartpeppar kan hjälpa till att lugna oroskänslor och lindra upprörda känslor när den används för diffusering Den stimulerande örtiga smaken är perfekt för soppor, sallader och som smaksättning i maträtter.

Matlagning med Black Pepper Det behövs mycket mindre av en essentiell olja för att smaksätta maten jämfört med torkade örter, kryddor och andra smakämnen. Eftersom essentiella oljor är så kraftfulla, kan även en liten mängd ge din rätt mycket smak. När du använder Black Pepper i matlagningen är det bäst att använda tandpetarmetoden – doppa spetsen på en ren tandpetare i flaskan med essentiell olja och rör om med tandpetaren i maten. När du har rört om med tandpetaren i maten kan du provsmaka för att se om du vill ha mer olja eller inte.

Kombinera Black Pepper med Cilantro för att ge dina måltider lite extra krydda och tillsätt i kötträtter, soppor, förrätter och sallader för att förhöja smaken Blanda två droppar med fraktionerad kokosnötolja för en värmande, lugnande massage Diffusera Black Pepper eller andas in direkt för en lugnande doft och en lindrande atmosfär.

Applicera några droppar essentiell Black Pepper-olja på fotsulorna efter en tupplur för ett stimulerande uppvaknande Kombinera med Juniper Berry och/eller Cedarwood för en lugnande och balanserande känsla på dina sinnen och känslor.

Försiktighetsåtgärder Använd endast utspädd. Ta inte mer än en droppe per dag. Förvaras utom räckhåll för barn. Håll borta från ögon och slemhinnor.

Produktdetaljer
dōTERRA
60204673
Reviews