Back on Track

Välj Back on Track för att ge både din hund, häst och dig själv enastående fördelar. Deras produkter är speciellt utformade för att främja välbefinnande och återhämtning på ett unikt sätt.

Ökad blodcirkulation: Back on Tracks keramiska partiklar omvandlar kroppsvärme till infraröd strålning, vilket kan bidra till att öka blodcirkulationen. Detta kan vara fördelaktigt för att främja läkning, minska inflammation och lindra smärta.

Minskat obehag och stelhet: Genom att använda Back on Track-produkter kan du hjälpa till att minska obehag och stelhet i muskler, leder och vävnader. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för äldre djur och personer med värkande leder eller muskler.

Främjande av återhämtning: Back on Track-produkter är utmärkta för att främja snabbare återhämtning efter träning eller skador. Genom att använda produkterna kan du hjälpa till att lindra muskelspänning och främja muskelåterhämtning.

Kvalitet och hållbarhet: Back on Track är känt för sin höga kvalitet och hållbarhet. Deras produkter är tillverkade av robusta material som tål användning under lång tid och klarar av att stå emot påfrestningar.

Mångsidighet: Back on Track erbjuder ett brett utbud av produkter för både hundar, hästar och människor. Oavsett om det gäller täcken, benskydd, kläder eller skydd för olika kroppsdelar, kan du hitta produkter som passar dina behov.

Välj Back on Track för att dra nytta av dessa fördelar och ge dig själv, din hund eller din häst en bekväm och effektiv lösning för välbefinnande och återhämtning.

Vad är Welltex?

Welltex® är Back on Tracks första och mest välkända teknologi, en synergi mellan gammal kinesisk erfarenhet och modern vetenskaplig textilteknologi.

Welltex® innehåller en unik blandning av naturliga mineraler som krossas till ett fint puder och sedan, med hjälp av modern teknologi, smälts in i trådarna på grundmaterialet till våra tyger. Mineralerna fångar upp kroppsvärme och omvandlar den till långvågig infraröd energi, vilken reflekteras tillbaka till din hud, leder och muskler. Infraröd energi är känd för sin förmåga att öka blodcirkulationen, något som kan hjälpa under återhämtning från skador eller vid spända muskler.

23 produkt(er)
Ladda fler produkter
Inga fler produkter att ladda. Har nått slutet på listan!