Ion Silver är dedikerade till att främja din hälsa och välmående genom högkvalitativa produkter.

Ion Silver har sedan 2001 varit en pålitlig leverantör av hälsorelaterade produkter som främjar kroppens naturliga rening. Ion Silvers sortiment består av produkter som är bakteriedödande, rensande, antiseptiska och främjar led- och muskelbesvär. Vi har etablerat oss som en pålitlig aktör på marknaden med deras elektrokolloidala silver IONOSIL, kosttillskottet Lignisul MSM, fodertillskottet Alavis MSM, glukosaminsulfatet GLUKO/MAX, hudserien EMS samt den senaste SILVER-serien med bland annat créme, cerat, deodorant och tandkräm. Dersa tandkräm är självklart fluorfri och deras hudvårdsprodukter är parabenfria.

Med elektrokolloidala silver, IONOSIL, kan du uppleva dess kraftfulla reningsegenskaper. Tillsammans med kosttillskott Lignisul MSM och Alavis MSM samt glukosaminsulfatet GLUKO/MAX erbjuder vi en komplett serie av produkter som främjar välbefinnande och stöder kroppens funktioner.

Vi är stolta över att introducera SILVER-serie som inkluderar hudvårdsprodukter som créme, cerat, deodorant och deras fluorfria tandkräm.

Ion Silver är dedikerade till att främja din hälsa och välmående genom  högkvalitativa produkter. Välj Ion Silver för att uppleva skillnaden och ge din kropp det stöd den behöver på ett naturligt och hälsosamt sätt.

11 produkt(er)