T&A  -  Timotej&Andersen

T&A är stolta över att vara eko-certifierade.

Det innebär att vi följer strikta riktlinjer och standarder för ekologisk produktion och hållbarhet. Genom att välja våra örter och tillskott kan du vara trygg med att du stöder en miljövänlig och ansvarsfull verksamhet som värnar om både din hälsa och planetens välbefinnande. Vi strävar efter att erbjuda produkter som är i harmoni med naturen och bidrar till en mer hållbar framtid.

Naturliga ingredienser: T&A strävar efter att använda naturliga ingredienser av hög kvalitet i sina produkter. Genom att välja våra örter och tillskott minskar du risken för att utsätta dig själv eller dina djur för onödiga kemikalier och tillsatser.

Hälsosamma fördelar: T&A örter och tillskott är utformade för att främja hälsa och välmående. Dessa kan stödja olika kroppsfunktioner och ge viktiga näringsämnen som kan bidra till att upprätthålla en balanserad hälsa.

Anpassade för både människor och djur: T&A erbjuder produkter som är specifikt utformade för både människor och djur. Detta gör det enkelt att hitta rätt produkter för alla i familjen, inklusive husdjur.

Mångsidighet: T&A erbjuder ett brett utbud av örter och tillskott som kan användas för olika ändamål. Oavsett om det är för att främja matsmältningen, stärka immunförsvaret eller stödja hälsosam hud och päls, finns det produkter som passar olika behov.

Genom att välja T&A örter och tillskott kan du dra nytta av deras naturliga och hälsosamma egenskaper för att främja välmåendet både för dig själv och dina djur.

T&A är inte bara eko-certifierade, vi har även över 20 års erfarenhet inom naturmedel och hälsa för både djur och människor. Vår kunskap och expertis gör oss till en pålitlig källa när det gäller naturliga lösningar för att förbättra hälsan och livskvaliteten för dig och ditt djur.

I vårt omfattande sortiment hittar du en mängd naturliga hälsoprodukter, inklusive örter, hälsokost, vårdartiklar och naturmedel. Oavsett om du behöver produkter för din egen hälsa eller för dina fyrbenta vänner kan du lita på att vi har kunskapen och expertisen för att vägleda dig.

Vi strävar efter att erbjuda dig och ditt djur högkvalitativa och effektiva produkter som främjar hälsa och välbefinnande på ett naturligt sätt. Så om du är ute efter naturliga lösningar och pålitliga hälsoprodukter, kan du vända dig till oss för att möta dina behov.

Du har även möjlighet att boka holistisk rådgivning för både människa och djur hos Giovanni Timotej. Med hans expertis inom holistisk hälsa och välbefinnande kan han erbjuda skräddarsydda råd och vägledning för att främja optimal hälsa och livskvalitet för både dig och ditt djur.

Genom att kombinera sina kunskaper inom naturmedel, holistisk medicin och djurkommunikation kan Giovanni erbjuda en helhetsinriktad och individanpassad approach för att främja balans och välmående på alla nivåer. Oavsett om du behöver stöd med att hantera hälsoproblem, optimera näring eller förbättra den emotionella och fysiska hälsan, kan Giovanni vara din guide på vägen.

Boka en holistisk rådgivningssession hos Giovanni Timotej och upptäck hur du kan främja hälsan och livskvaliteten för både dig och ditt djur på ett holistiskt och naturligt sätt.

När du har genomfört din bokning och betalning, erbjuder vi möten antingen i Skurup eller Blentarp, eller via telefon oavsett var du bor i Sverige.

Klicka här för att boka eller läsa mer

Unna dig en avkopplande relaxbehandling i Skurup eller i Blentarp

Du kan välja olika alternativ: 

Thomas Andersen använder aromaterapi för att skapa en lugnande atmosfär och främja avslappning.

Han utför även Japansk lifting för att ge din hud en föryngrande effekt.

Genom aromaterapi chikitsa massage och användningen av eteriska oljor lindrar han spänningar och balanserar kropp och sinne.

Njut av en avslappnande ansikts- och handmassage.

Unna dig en avkopplande och välgörande behandling med sensorisk massage! för att öka kroppens medvetenhet om sinnesintryck och hjälpa till att minska stress och spänningar.

Boka din relaxbehandling med Thomas Andersen och unna dig själv en stund av välbefinnande och avkoppling. Han kommer att ta hand om dig på bästa möjliga sätt.

Kontakta oss idag för att boka din behandling och ge dig själv den avkoppling du förtjänar.

Klicka här för att boka eller läsa mer

Utforska fördelarna med Thomas Andersens ridterapi - en holistisk metod med hästar för att främja hälsa och personlig utveckling.

Oavsett ålder eller utmaningar kan du dra nytta av interaktion och aktiviteter med hästen, ledda av Thomas, vår erfarna ridterapeut.

Genom ridterapin kan du förbättra din fysiska och mentala hälsa, öka självkänsla, kommunikationsförmåga och emotionell reglering.

Vare sig du söker kompletterande behandling till traditionell terapi eller en unik upplevelse, är Thomas Andersens ridterapi tillgänglig för alla.

Boka din session idag och upptäck de positiva effekterna av ridterapi med Thomas.

Ridterapin finns i Blentarp på Rödde Ranch. 

Bokar eller läs mer här. 

PharmaLights LED-ljusbehandling är en effektiv metod som accelererar kroppens naturliga läkningsprocess och främjar friskvård. Genom att tillföra energi till cellerna med hjälp av ljus, ger våra behandlingar kroppen den extra boost den behöver för att läka sig själv.

Vår LED-ljusbehandling är mångsidig och används för snabbare återhämtning från skador, läkning av sår, smärtlindring samt friskvårdsbehandling inför ansträngning och förebyggande av skador. Med den senaste LED-tekniken erbjuder vi smidiga och effektiva behandlingar med korta behandlingstider.

Våra behandlingar går utöver att bara behandla muskler, senor, leder, ligament och skelett. Vi kan också rikta ljuset mot områden som näsborre, munhåla, ögon samt exakt på sen- och muskelfästen för att ge en precisionseffekt. Resultatet är snabbare och mer effektiv läkning.

LED-ljusbehandling har en bred användning och kan användas för att påskynda läkning av muskelvärk, minska inflammation, främja sårläkning, stimulera cirkulationen, lindra smärta och minska svullnader.

Boka en LED-ljusbehandling med oss och upplev fördelarna med denna innovativa behandlingsmetod. Vi ser fram emot att hjälpa dig på din väg mot bättre hälsa och återhämtning.

Läs mer här

40 produkt(er)
Ladda fler produkter
Inga fler produkter att ladda. Har nått slutet på listan!