• −5%
Its So Silky Serum (100 ml)

Its So Silky Serum (100 ml)

Its So Silky Serum är en produkt som tar hand om tovor, trassel och knutar hos djur. Serumet innehåller naturlig Abyssinolja som ger glans och gör håret silkeslent. Det hjälper till att avtova håret och minskar risken för trassel.

Resultatet blir märkbart mjukt och silkeslent hår som är lättare att borsta och styla. Följ anvisningarna på förpackningen för bästa resultat och säker användning.

NAF0010100
Naf
210,00 kr
199,50 kr Spara 5%
Inkl. moms
Antal
Skickas från vårt webblager inom 2-3 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
HemÖvrigtNAFHästPälsvårdMålsidorNAFNAF pälsvårdVarumärken
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Its So Silky Serum är en produkt som är utformad för att ta hand om tovor, trassel och knutar i både hår, man och svans hos djur. Det är speciellt framtaget för att vara effektivt även på små och fina hårstrån.

Serumet innehåller naturlig Abyssinolja från Medelhavet, vilket är känt för sina fördelaktiga egenskaper när det gäller att ge en glänsande och balsamerande effekt på hår. Abyssinolja hjälper till att göra håret silkeslent och underlättar avtovning samt minskar risken för att håret ska bli trassligt igen.

Genom att applicera Its So Silky Serum på man, svans eller hår får du ett resultat som är märkbart mjukt och silkeslent. Produkten kan hjälpa till att förbättra hanterbarheten hos håret, vilket gör det lättare att borsta och styla utan att dra eller orsaka obehag för djuret.

Vid användning av Its So Silky Serum rekommenderas det att följa anvisningarna på förpackningen för bästa resultat och säker användning.

Produktdetaljer
NAF0010100
Reviews