• -895,00 kr
Rid och natur terapi
10 Gånger Klipp Kort Ridterapi (Vuxen)
Rid och natur terapi
vuxen 10 gånger
10 Gånger Klipp Kort Ridterapi (Vuxen)

Rid och natur terapi, vuxen 10 gånger

Boka nu och ta del av vårt specialerbjudande! När du bokar vårt 10 gånger klippkort för Rid Terapi, betalar du endast för 9 tillfällen. Det är en fantastisk möjlighet att göra en investering i din hälsa och välmående.

Boka din session redan idag och upptäck fördelarna med att maximera din hälsa och njuta av förmånerna med friskvårdsbidraget. Du förtjänar att investera i dig själv och din välbefinnande.

Varaktighet: ca 90 minuter/ tillfälle

Vid bokning här skapar vi tillsammans en tidplan som passar dig bäst.

Vi bokar in efter hand och tar hänsyn till dina önskemål

Använd ditt friskvårdsbidrag Rödde Ranch

Välj din önskade tid genom att klicka på den. Därefter, scrolla ner och klicka på 'Lägg i Varukorgen'. Slutligen, fortsätt genom att klicka på 'Gå till kassan' för att slutföra din bokning.

6100-01
Rödde Ranch
8 950,00 kr
8 055,00 kr Spara 895,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
VAL: Vuxen
Beställ tid hos Thomas tel: 0709 61 11 88 Beställ tid hos Thomas tel: 0709 61 11 88
Antal
Beställ tid hos Thomas tel: 0709 61 11 88

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

I Rid Terapin fokuserar vi på att skapa kontakt och närvaro både med oss själva och med hästen.

Genom att gå med hästen istället för att rida, kan vi uppnå en unik och djup kontakt. Hästen är oerhört känslig för vårt sinnesläge, så om vi är ofokuserade eller distraherade kommer hästen att reagera och gå sin egen väg. Om du känner dig överbelastad, stressad eller börjar uppleva ångest, kan det vara en signal att det är dags för förändring och utveckling. Rid Terapi kan vara ett kraftfullt verktyg för att hjälpa dig på den resan.

Vi inkluderar även meditationsövningar både med och utan häst i våra sessioner. Genom att använda alla våra sinnen och göra andningsövningar kan vi uppnå det lugn och den avslappning som vi behöver. Varje session anpassas individuellt för att möta dina specifika behov och mål. Under terapin kommer hästens flyktinstinkt att väckas, och den kommer att spegla din andning och kroppsspråk.

Jag som ridterapeut stödjer processen genom att vara medveten om din andning och genom att ställa frågor om din upplevelse i relation till hästen. Vi kommer även att registrera både din och hästens andning. Det kan hända att du blir medveten om att du har hållit andan och att du sedan övergår till en djupare och mer regelbunden andning, vilket hästen sedan imiterar.

Genom att andas in mer luft och andas ut ordentligt minskar spänningen i bröst- och nackområdet. Denna avslappning sprider sig sedan genom resten av kroppen och kan tydligt märkas genom att hästen sänker nacken och huvudet och ibland till och med utför en djup suck för att släppa på spänningen.

Välkommen att boka din Rid Terapi-session idag och upplev den kraftfulla effekten av att skapa kontakt med dig själv och hästen. Det är en unik möjlighet att frigöra spänningar och främja ditt välmående på både fysisk och mental nivå.

Produktdetaljer
Rödde Ranch
6100-01
Reviews