• Ny
Tandorimasala 50g

Tandorimasala 50g

- Berikar dina rätter med unik smak
- Perfekt för fisk och andra rätter
- Kombinerar sötma och hetta
- Innehåller jordiga och aromatiska toner
- Lägger till djup och robusthet
- Förstärker smaker med salt och peppar
- Innehåller subtil sötma från rödbetapulver
- Tar dina rätter till nya kulinariska höjder

4078-130
20,00 kr
Inkl. moms
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Dyk in i smakens värld med vår Tandorimasala. Denna kryddblandning är en fest för dina smaklökar med sina noggrant utvalda ingredienser. Tandorimasala är en kryddblandning som används för att förhöja smaken på dina favoriträtter. Låt oss nu dyka in i vad denna kryddblandning har att erbjuda!

Tandorimasala består av en symfoni av smaker. Den inleder med den jordiga och söta smaken av koriander, följt av spiskummin som ger en varm och aromatisk ton. Därefter kommer styrkan av paprika och chili, vilka tillsammans skapar en perfekt balans mellan sötma och hetta. Vitlök lägger till en djup och robust smak Salt och peppar är de oumbärliga klassikerna som förstärker de andra smakerna och rödbetapulvret ger en subtil sötma som rundar av smakupplevelsen.

Denna kryddblandning är perfekt för Rockling och fisk, men låt inte det begränsa din kreativitet! Tandorimasala kan användas för att krydda upp alla dina favoriträtter och ge dem en exotisk och läckra smak.

Observera att Tandorimasala kan innehålla selleri och senap, så om du är allergisk mot någon av dessa ingredienser bör du vara försiktig.

För att sammanfatta, Tandorimasala är en kryddblandning som erbjuder en rik och komplex smakprofil. Den kan transformera dina rätter och ta dem till nya kulinariska höjder. Så varför inte lägga till Tandorimasala i din kryddhylla idag och uppleva magin med dina egna smaklökar!

Ingredienser: Koriander, spiskummin, paprika, chili, vitlök, förstärker den syrliga smaken (E330% salt, peppar, rödbetspulver

Produktdetaljer
4078-130
Reviews