T&A (Alger) - 200 gr: För Magen & Tänderna hos Din Hund & Katt.

- Havets underverk Ascophyllum Nodosum förbättrar din hunds och katts hälsa
- Naturliga ingredienser för otroliga fördelar
- Främjar skarpa tänder och fräsch andedräkt
- Tar hand om känsliga magar för glada husdjur
- Fri från artificiella tillsatser, konserveringsmedel och färgämnen
- Enkel användning genom att strö över fodret
- Investering i ditt husdjurs totala välbefinnande
- Ascophyllum Nodosum bidrar till glansfull päls, frisk hud och vitalitet.

-Omega-3 fettsyror i algen hjälper till att upprätthålla en hälsosam balans i kroppen

888-4544-200
T&A
65,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Algens Dubbla Fördel (200gr): Magen & Tändernas Hjälte för Din Hund & Katt

Havets underverk har anlänt i form av Ascophyllum Nodosum, och det är redo att revolutionera din fyrbentas hälsa från insidan och ut.

Naturliga Ingredienser för Otroliga Fördelar:
Med en unik blandning av mineraler, aminosyror och antioxidanter, har Ascophyllum Nodosum, även känt som knöltång, de nyckelkomponenter som ditt husdjur behöver för att trivas. Från de orörda vattnen i Nordatlanten kommer denna miljövänliga sjögräsart med en styrka som är oslagbar.

För Skarpa Tänder och Fräsch Andedräkt:
Dålig andedräkt kan vara ett tecken på orolig oral hälsa. Tack vare Algens Dubbla Fördel kan plack och tandsten minskas, vilket bidrar till en fräschare andedräkt och friskare tandkött. Men det stannar inte där! Den naturliga jodkällan boostar även sköldkörtelfunktionen, vilket optimerar ditt husdjurs energinivåer och välbefinnande.

Mjuk Mage, Glad Hund/Katt:
Magen kan vara känslig, och problem där kan påverka ditt husdjurs hela humör. Den fiberrika Ascophyllum Nodosum tar hand om magen genom att främja en sund matsmältning, reglera tarmrörelserna och minska risken för magbesvär.

Ren, Naturlig & Bekymmersfri:
Ingen gillar onödiga tillsatser. Därför är Algens Dubbla Fördel helt fri från artificiella tillsatser, konserveringsmedel och färgämnen. Och med sin enkla användning – bara att strö över fodret – behöver du inte oroa dig för krångel eller protester från din fyrbenta vän.

En Investerbubbelring i Din Husdjurs Hälsa:
Att välja Algens Dubbla Fördel är att investera i ditt husdjurs totala välbefinnande. Med sin dubbla verkan på magen och tänderna, stöttad av rena, hållbara ingredienser, blir detta tillskott ett måste i varje husdjursägares arsenal.

Vad innebär det för din hund eller katt?

Skinnande Päls och Frisk Hud: Genom att införa denna alg i kosten kan du uppleva en mer glansfull päls och en hälsosam hud.

 Naturlig Oral Hälsa: Ascophyllum nodosum kan minska plackbildning, vilket stödjer en sund oral hälsa.

 Vitalitet från Mikronäringsämnen: Algen är fylld med spårämnen, aminosyror, omega-3 fetter, vitaminer och mineraler som kan stärka ditt husdjurs välbefinnande.

 Antioxidanter för Vitalitet: Rik på naturliga antioxidanter som stödjer kroppens inre processer.

 Upprätthåller en Hälsosam Kroppsbalans: Omega-3 fettsyror i algen hjälper till att upprätthålla en hälsosam balans i kroppen.

Nyckeln till Din Hunds Tandhälsa

Motverkar Plack Forskning visar att denna alg bidrar till att minska plackbildningen, vilket ger renare tänder och friskare tandkött.

Fräschare Andedräkt: Glöm dålig hundandedräkt! Regelbunden tillsättning av denna alg i hundens diet kan ge en märkbart fräschare andedräkt.

Naturligt och Effektivt: Ett naturligt alternativ till kemiska produkter som både är skonsamt för din hund och effektivt mot tandproblem.

Enkel Användning: Bara att blanda in i fodret! Inget krångel med tandborstning, och din hund får njuta av fördelarna.

Jod: Viktigt för sköldkörtelfunktion och hormonproduktion hos både katter och hundar.

Kalium: Bidrar till elektrolytbalans och muskelfunktion hos båda djurslag.

Magnesium: Nödvändigt för nerv- och muskelfunktion, vilket gynnar både katter och hundar.

Vitaminer: Innehåller vitaminer som A, C, B-vitaminer och K, vilket kan vara fördelaktigt för husdjur i varierande grad.

Antioxidanter: Ascophyllum nodosum innehåller antioxidanter, vilket kan vara fördelaktigt för husdjurs hälsa.

Omega-3-fettsyror: Algerna innehåller omega-3-fettsyror, såsom eikosapentaensyra (EPA) och dokosahexaensyra (DHA), som är gynnsamma för både katters och hundars hud, päls, och hjärthälsa.

Produktdetaljer
888-4544-200
Mer om Alger

Brunalgen - Ascophyllum Nodosum för Din Hunds Tandhälsa

Att upprätthålla din fyrbenta väns tandhälsa är av yttersta vikt. Brunalgen - Ascophyllum Nodosum kan spela en viktig roll i detta sammanhang.

Varför är denna alg särskilt bra för hundens tandhälsa?

Minskning av Plack: Forskning tyder på att Ascophyllum nodosum kan hjälpa till att minska plackbildning. Den antas störa bildningen eller anslutningen av biofilm på tänderna, vilket i sin tur kan minska plack och tandsten.

Förbättrat Andedräkt: Många hundägare rapporterar om en förbättrad andedräkt efter regelbunden tillsättning av denna alg till deras hunds kost.

Naturligt Alternativ: Istället för kemiska tandkrämer eller godbitar, kan denna naturliga lösning erbjuda en mild men effektiv metod för att främja din hunds oral hälsa.

Näringsstöd: Utöver fördelarna för tandhälsan är algen också en rik källa till mineraler, vitaminer och antioxidanter som kan stödja hundens allmänna välbefinnande.

Lätt att Tillämpa: Inte alla hundar uppskattar tandborstning. Genom att blanda alger med hundens mat eller foder erbjuder du en smidig lösning utan besvä

Dosering Hund & Katt

Här är en generell doseringsguide som kan användas som en utgångspunkt, men kom ihåg att detta bara är en uppskattning:

För hundar:

Små hundar (upp till 10 kg): ¼ till ½ tesked per dag

Medelstora hundar (10-25 kg): ½ till 1 tesked per dag

Stora hundar (över 25 kg): 1 till 2 teskedar per dag

För katter:

Vuxna katter: ¼ tesked per dag

Flera faktorer kan påverka doseringen, inklusive djurets ålder, vikt, hälsa och aktivitetsnivå.

Eftersom för hög konsumtion av jod (som naturligt finns i brunalger) kan vara skadlig för djur, är det viktigt att inte överdosera.

Om du märker några negativa bieffekter efter att ha introducerat algtillskottet, som diarré eller kräkningar, bör du omedelbart upphöra med tillskottet och konsultera en veterinär.

Reviews

10 andra produkter i samma kategori: