• -84,00 kr
  • Paket
Gurkmeja 2x500gr + Svartpeppar mald 1x100gr

Gurkmeja 2x500gr + Svartpeppar mald 1x100gr

Gurkmeja 2x500gr och Svartpeppar mald 1x100gr - en perfekt kombination för smak och färg i matlagning. Naturliga kryddor med hälsofördelar.

Gurkmejasvart
T&A
431,00 kr
347,00 kr Spara 84,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående

Det här paketet innehåller

Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Gurkmeja 2x500gr och Svartpeppar mald 1x100gr är en perfekt kombination för att ge smak och färg till dina rätter. Gurkmeja är en krydda som kommer från ingefärsfamiljen och har en karakteristisk gul färg. Den har använts i århundraden inom traditionell medicin och matlagning. Svartpeppar är en av de vanligaste kryddorna i världen och ger en unik och pikant smak till maten.

Förklarande fakta:
- Gurkmeja är rik på en förening som kallas kurkumin, vilken har visat sig ha många hälsofrämjande egenskaper. Detta gör den till en populär ingrediens inom hälsokost och kosttillskott.
- Gurkmeja kan hjälpa till att förbättra matsmältningen och lindra symtom som uppblåsthet och gaser.
- Svartpeppar innehåller en förening som kallas piperin, vilken ökar kroppens upptag av andra näringsämnen. Därför är det vanligt att kombinera gurkmeja med svartpeppar för att förbättra dess effektivitet.
- Svartpeppar kan också  förbättra matsmältningen genom att öka produktionen av magsyra.

Varför det är bra:
- Kombinationen av gurkmeja och svartpeppar ger inte bara smak till dina rätter, utan har också många hälsofördelar. Gurkmeja kan bidra till att minska inflammation i kroppen och svartpeppar förbättrar upptaget av dess näringsämnen.
- Gurkmeja och svartpeppar är naturliga kryddor som kan användas i en mängd olika recept, från soppor och grytor till kryddblandningar och drycker. De är ett bra alternativ till att använda konstgjorda smakförstärkare och tillsatser i matlagning.
- Genom att köpa Gurkmeja 2x500gr och Svartpeppar mald 1x100gr får du tillräckligt med kryddor för att använda under en längre tid. Detta gör det både kostnadseffektivt och praktiskt.

Sammanfattningsvis är Gurkmeja 2x500gr och Svartpeppar mald 1x100gr en utmärkt kombination av kryddor som ger smak och färg till dina rätter samtidigt som de har många hälsofördelar. Dessa naturliga kryddor kan användas i en mängd olika recept och är ett bra alternativ till konstgjorda smakförstärkare. Genom att köpa dessa produkter i större förpackningar får du tillräckligt med kryddor för att använda under en längre tid.

Produktdetaljer
Gurkmejasvart
Reviews