Njut av interaktivitet och godis i ett - Wobble Bowl för hundar!

Wobble Bowl - Innovativt hundspel och matskål i ett!

1. Aktiverar och stimulerar din hunds sinne och intellekt.

2. Motverkar tristess och destruktivt beteende.

3. Fungerar som en Slow Feeder för att förlänga måltiden.

4. Hållbar och lätt att rengöra.

5. Säker design med stabil botten.

6. Transparent lock gör maten synlig och motiverande.

7. Passar hundar i alla storlekar och åldrar.

8. Tillverkad av livsmedelsgodkända material, fri från BPA, PVC och ftalater.

17-69344
Aveo
303,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Skickas från webblager inom 2-4 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Leksaker
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Wobble Bowl Mit NINA OTTOSSON-Spel och matskål i ett FÖR HUND är en innovativ produkt som erbjuder en ny och spännande utmaning för din fyrbenta vän. Denna unika kombination av spel och matskål ger din hund en rolig och interaktiv upplevelse samtidigt som den får sin mat.

En av de främsta fördelarna med Wobble Bowl är att den hjälper till att stimulera din hunds sinne och intellekt. Genom att gömma matbitar eller godis i skålen och sedan låta hunden använda sin nos eller tassar för att få ut dem, aktiveras hundens naturliga jaktinstinkt och problemlösningsförmåga. Detta hjälper till att hålla din hund sysselsatt och mentalt stimulerad, vilket kan minska risken för uttråkning och destruktivt beteende.

Spelar din hund för mycket? Med Wobble Bowl kan du också använda den som en matskål för att förlänga måltiden. Genom att fylla skålen med torrfoder eller godis kan du öka ättidens längd och samtidigt ge din hund en rolig och utmanande uppgift när den försöker få ut maten. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för hundar som äter för fort eller har svårt att hålla en hälsosam vikt.

Materialet som Wobble Bowl är tillverkad av är hållbart och tåligt, vilket gör den lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. Skålen är också lätt att rengöra och kan enkelt diska i diskmaskin för enkel och bekväm rengöring.

Wobble Bowl är utformad med hundens säkerhet i åtanke. Den har en stabil botten som förhindrar att skålen välter eller glider runt när hunden försöker få ut maten. Dessutom är den fri från skarpa kanter eller delar som kan skada hunden under lek.

Det finns inget som är viktigare än att hålla vår bästa vän frisk och lycklig. Med Wobble Bowl Mit NINA OTTOSSON-Spel och matskål i ett FÖR HUND kan du ge din hund den mentala stimulans och fysiska aktivitet den behöver för att trivas och må bra. Ge din hund en rolig och givande upplevelse med denna innovativa produkt som kombinerar lek och mat i en och samma skål.

SVÅRIGHETSGRAD 1 Slow Feeder -

Spel och matskål i ett! Wobble Bowl gör måltiderna till en rolig interaktiv lek! Motverkar tristess håller din hund aktiverad och förlänger måltiden samt motverkar hetsätning.

Det genomskinliga locket med synlig mat gör hunden motiverad att arbeta för maten.

SVÅRIGHETSGRAD 1 Slow Feeder -

Spel och matskål i ett! Wobble Bowl gör måltiderna till en rolig interaktiv lek! Motverkar tristess håller din hund aktiverad och förlänger måltiden samt motverkar hetsätning.

Det genomskinliga locket med synlig mat gör hunden motiverad att arbeta för maten.

'

HUR DU SPELAR:

Ta bort proppen från locket. Häll torrfoder eller hundgodis i skålen. Tryck fast proppen i locket.

För att göra det enklare för hunden att få ut maten de första gångerna kan du skaka skålen försiktigt för att fördela maten.

Ställ ner Wobble Bowl på golvet visa hunden hur den ska wobbla fram och tillbaka med nos eller tass tills det goda ramlar ut genom öppningarna på sidorna.

Det genomskinliga locket med synlig mat eller godis motiverar hunden att arbeta för att nå det goda.

Wobble Bowl fungerar lika bra med både torrfoder och hundgodis.

GÖR DET SVÅRARE: För att göra det lite svårare kan du tejpa för några av öppningarna så tar det längre tid för mat / godis att komma ut.

ROLIGT FÖR ALLA HUNDAR: Det här pusslet är ett spel och matskål i ett roligt för alla hundar oavsett storlek ålder och ras.

SPELREGLER: Vi rekommenderar att du och din hund spelar tillsammans och att du lär hunden spelets regler och hur det fungerar.

MINSKAR DESTRUKTIVA BETEENDEN: Spel aktiverar hunden mentalt vilket hjälper till att minska destruktivt beteende.

SPELA TILLSAMMANS: Att spela ett spel tillsammans är ett utmärkt sätt att förstärka kontakten med din hund samtidigt som du under positiva former kan lära hunden grundläggande träningskommandon.

SLOW FEEDER: Låt hunden arbeta för maten servera hundens mat i Wobble Bowl perfekt både till hundar som äter för fort eller äter för lite.

FRI FRÅN BPA PVC & FTALATER: Tillverkad av livsmedelsgodkända material.

LÄTT ATT RENGÖRA: Ta bort det genomskinliga locket genom en lätt vridning. Handdiska med varmt vatten och diskmedel skölj rent och låt torka.

Nina Ottosson hundspel motverkar tristess hjälper till att minska destruktivt beteende och aktiverar din hund mentalt.

Det är Hide & Seek med godis och hundar älskar det.

VARNING: Detta är inte en tuggleksak. Kontrollera spelet regelbundet och ta bort och byt ut om det är trasigt eller om någon del lossnar då detta kan orsaka allvarliga skador.

Håll ALLTID din hund under uppsikt när den använder Wobble Bowl. När spelet är tomt på godis eller foder lägger du undan spelet tills det används nästa gång under uppsikt.

Endast avsedd för husdjur. Förvaras utom räckhåll för barn.

Storlek: Diameter 28 5 cm höjd 10 cm / Diameter 11 22 inches höjd 3 94 inches

Produktdetaljer
Aveo
17-69344
Reviews