• −40%
Santa Sloth

Santa Sloth

Hundleksak i form av en sengångare med tomteluva.

Leksaken har pipljud och är ca 26cm lång

... Läs mera nedan

95-39727
Aveo
109,00 kr
65,40 kr Spara 40%
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Skickas från webblager inom 2-4 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Leksaker
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Santa Sloth Hundleksak - En Söt Tomtelvande Sengångare


Santa Sloth Hundleksak är den perfekta julklappen till din fyrbenta vän. Denna hundleksak är formad som en bedårande sengångare som bär en tomteluva. Med sin mjuka och plyschiga yta kommer den att bli en favoritleksak för din hund under julfirandet.

Denna hundleksak är tillverkad av högkvalitativt material som är säkert för hundar att leka med. Den har en robust konstruktion som är tålig nog att stå emot tuffa tuggningar och lek. Santa Sloth Hundleksak är utformad med detaljer som gör den extra attraktiv för både hund och ägare. Den har en tomteluva på huvudet och en lång, fluffig svans som lockar till lek.


Med sin mjuka och plyschiga yta är Santa Sloth Hundleksak mycket lockande för hundar. Den ger en behaglig känsla när den leks med och blir snabbt en favorit bland hundleksaker. Dess plyschiga design gör den även perfekt att använda som en mysig sovkompis för din hund.

Denna hundleksak är utformad för att stimulera din hunds naturliga instinkter. Sengångarens form och textur är tilltalande för hundar och kan hjälpa till att tillfredsställa deras behov av att tugga och leka. Den kan också användas för dragkamp, vilket är en rolig och interaktiv aktivitet för både hund och ägare.

Santa Sloth Hundleksak är inte bara en vanlig leksak, den kan också hjälpa till att främja mental stimulans hos din hund. Genom att ge dem en uppgift att lösa, som att dra i tomteluvan eller försöka fånga sengångaren, kan din hund aktivera sin hjärna och förbättra sin problemlösningsförmåga.

Med sitt söta utseende och juliga tema är Santa Sloth Hundleksak den perfekta julklappen till din hund. Den kommer att sprida glädje och julstämning både för hunden och för hela familjen. Dessutom kan den vara ett roligt tillskott till juldekorationerna i ditt hem.


Santa Sloth Hundleksak är en fantastisk hundleksak som kombinerar söthet, hållbarhet och rolig lek. Dess utformning och material tilltalar hundar, samtidigt som den främjar deras naturliga instinkter och mental stimulans. Ge din hund den ultimata julklappen med denna bedårande sengångare i tomteluva!

Produktdetaljer
Aveo
95-39727
Reviews