Relax stol-(Svart För katter, små hundar & mindre djur)

- Perfekt höjd för katt/hund att se omvärlden
- Mjuk plysch för mysiga tupplurer
- Avtorkbar yta för enkel rengöring
- Avtagbart tyg via tryckknappar
- Storlek 50x50x40 cm, passar alla små djur
- Tyg kan tvättas i 30 grader
- Skapar en trygg plats för ditt husdjur
- Vacker och praktisk design för hemmet

52-0003
750,00 kr
Inkl. moms
Antal
Skickas från webblager inom 2-4 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Lilla, men med stor självständighet – det är vad som bäst beskriver vår lilla hopfällbara "stol" för katter och små hundar. Ge ditt älskade husdjur en plats att klättra upp på, koppla av och njuta av en underbar utsikt från. Vår Papillon Hund/Katt bädd är tillverkad med full hänsyn till de små djurens behov och preferenser, och har en perfekt höjd för dem att se omvärlden på ett bekvämt sätt.

Den mjuka plyschen inuti den hopfällbara stol är en uppmaning till mysiga tupplurer och långa, lugna timmar av komfort. Den avtorkbara yttersidan garanterar enkel rengöring och underhåll, vilket gör denna kattstol till ett praktiskt val för alla djurägare.

Ett annat höjdpunkt för vår produkt är det avtagbara tyget. Med hjälp av tryckknappar kan du enkelt ta bort och sätta tillbaka tyget för tvätt eller utbyte. Detta säkerställer att din katt- eller hundstol förblir fräsch och ren, redo för ditt husdjur att njuta av när som helst.

Med en storlek på 50 x 50 x 40 cm, en ligghöjd från golvet på 20 cm och en liggyta på cirka 28 x 30 cm, erbjuder denna stol rikligt med utrymme för ditt husdjur att vila och slappna av på. Och när det kommer till rengöring, är det inga problem alls – tyget kan tvättas för hand i 30 grader för att hålla det rent och hygieniskt.

Vår lilla hopfällbara "stol" till katten eller den lilla hunden är en fantastisk investering för varje djurägare. Den ger ditt husdjur sin egen lilla plats i hemmet där de kan känna sig trygga och bekväma. Så varför inte skämma bort ditt husdjur med detta vackra och praktiska tillägg till ditt hem?

Produktdetaljer
52-0003
Reviews