• −60%
Nitklinga

Nitklinga

- Lätt att hantera tack vare låg vikt
- Ger precision i arbetet
- Idealisk för detaljerat arbete
- Används för att avsluta naglar
- Formar säkert nageländarna
- Hjälper till att hålla skon på plats
- Kan användas utan att skada hoven
- Bidrar till högkvalitativ skoning
888090
Hansbo
Kampanjen slutar:
( dagar
tim)
272,00 kr
108,80 kr Spara 60%
Inkl. moms
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

En nitklinga med en längd på 15,5 cm och en vikt på 150 gram är ett specialiserat verktyg som används av hovslagare, främst i samband med skoning av hästar. Här är några av de huvudsakliga användningsområdena för en nitklinga av denna storlek och vikt:

Avsluta Naglar: Efter att hovskonaglarna har slagits in och den överskjutande delen har klippts av med en nittång, används nitklingan för att forma och avsluta nagelspetsarna. Detta säkerställer att naglarna inte sticker ut och orsakar skada eller obehag för hästen.

Forma Nageländarna: Nitklingan används för att böja och forma nageländarna så att de ligger tätt och säkert mot hoven. Detta förhindrar att naglarna lossnar och hjälper till att hålla skon på plats.

Precision och Kontroll: Den mindre storleken och lätta vikten av nitklingan ger hovslagaren högre precision och kontroll, vilket är viktigt för att noggrant forma nageländarna utan att skada hoven eller skon.

Detaljerat Arbete: Nitklingan är idealisk för det mer detaljerade och finjusterade arbetet som krävs för att säkerställa en högkvalitativ finish på skoningen.

Denna typ av nitklinga är utformad för att vara lätt att hantera och ge precision i arbetet, vilket är särskilt viktigt vid skoning av hästar. Regelbunden skötsel och underhåll, som att hålla klingan vass och i gott skick, är avgörande för att upprätthålla dess funktionalitet och säkerhet.

Produktdetaljer
Hansbo
888090
Reviews