Hovpensel med lock mixade färger

- Praktisk och snygg hovpensel
- Mixade färger ger lekfull touch
- Tättsittande strån för effektiv rengöring
- Lock skyddar borsten och förlänger livslängd
- Enkel och smidig användning
- Kostnadseffektiv investering för hovvård
- Perfekt present till hästälskare
- Lysande detalj i ditt stall
77350000
Hansbo
44,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
HästvårdHovarHäst
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Att sköta om hästens hovar är ett absolut måste för alla hästägare. En välskött hov är inte bara en fröjd för ögat utan bidrar också till hästens välmående. Här kommer en produkt som är både praktisk och snygg – Hovpensel med lock i mixade färger.

Hovpensel med lock är en oumbärlig del av din hästskötselrutin. Den här hovpenseln, med sitt snygga lock i olika färger, är inte bara praktisk utan också estetiskt tilltalande. Den kommer att bli en färgglad detalj i ditt stall och tillföra en lekfull touch till din hästskötsel.

Den här hovpenseln är designad med din hästs välmående i åtanke. Borstens tättsittande strån är perfekta för att effektivt rengöra hästens hovar från smuts och skräp. Lockets funktion är inte bara att skydda borsten från smuts och damm, utan också att se till att penselns strån behåller sin form och effektivitet längre.

Användningen av Hovpensel med lock är enkel och smidig. Du tar av locket, borstar rent hästens hov och sätter sedan tillbaka locket igen. Locket skyddar borsten och förlänger dess livslängd, vilket gör den till en kostnadseffektiv investering.

Hovpensel med lock i mixade färger är inte bara en praktisk produkt, utan också en rolig och färgglad detalj som kommer att lysa upp ditt stall. Den är en perfekt present till den hästälskande vännen, eller varför inte unna dig själv något extra i vardagen?

Med Hovpensel med lock i mixade färger får du en produkt som både är effektiv, hållbar och snygg. Det är en liten investering som gör en stor skillnad för din hästs hovvård. Så passa på att lägga till denna färgglada och praktiska hovpensel till din hästskötselrutin idag!

Produktdetaljer
Hansbo
77350000
Reviews