Thermohair Ankelsocka - komfort och värme för dina fötter

Thermohair Strumpor: Värme & Komfort För Varje Steg

När temperaturen sjunker och kylan kryper in, behöver dina fötter en pålitlig vän. Thermohair Strumpor erbjuder den värmen, styrkan och komforten du behöver, oavsett väderförhållanden.

Förstklassigt Material: Tillverkade av högkvalitativt Mohair, känd för sin lyster, styrka och hållbarhet.

Testad i Extrema Klimat: Våra strumpor har burits på båda polerna och på expeditioner över Grönland. De har bevisats vara pålitliga i de tuffaste miljöerna.

Universellt Val: Thermohair är inte bara för äventyrare! De passar utmärkt för personer med specifika medicinska tillstånd som Raynauds sjukdom, cirkulationsrubbningar, hjärtfel eller diabetes.

Nattens Kompanjon: Så bekväma att många väljer att ha dem på när de sover, för en oslagbar nattlig värme.

therm96701
Thermohair-
Kampanjen slutar:
( dagar
tim)
325,00 kr
178,75 kr Spara 45%
Inkl. moms Skickas omgående
Storlek: Herr -S 38-39
Skickas omgående Skickas omgående
Skickas omgående Skickas omgående
Skickas omgående Skickas omgående
Skickas omgående Skickas omgående
Skickas omgående Skickas omgående
Skickas omgående Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

1. Thermohair strumpor isolerar mot kyla även vid fukt och smuts, perfekt för aktiva utomhusaktiviteter.
2. Tillverkade med invävd mohairtråd för ojämförbar komfort och värmeisolering.
3. Håller fötterna varma och torra, även för de som sitter stilla utomhus.
4. Tillverkad av 68% kid mohair och 32% nylon för maximal hållbarhet och styrka.
5. Bärs av allt fler som ägnar sig åt ett aktivt friluftsliv och de med specifika hälsotillstånd.
6. Idealisk fiber för lyxigt sköna och lättskötta plagg som är tvättbara i maskin.
7. Strumpan behåller formen tack vare en inblandning av nylon, vilket även gör dem outslitliga.
8. Getterna som ullen kommer ifrån föds upp småskaligt under mycket djurvänliga förhållanden.

Omdefiniera definitionen av varm och komfort med Thermohair strumporna. Dessa strumpor är inte bara en produkt, de är en investering i komfort och värme för dina fötter. Designade för att isolera mot kyla, även i fuktiga och smutsiga förhållanden, är de perfekta för den som lever ett aktivt utomhusliv. Thermohair strumporna är din ultimata följeslagare, oavsett om du jagar, fiskar, rider, åker skidor, skridskor eller vandrar. Eller kanske du bara vill ha varma fötter under en kylig vinterdag?

Thermohair strumporna är stickade med tätt invävd mohairtråd, vilket ger dem en unik och ojämförbar komfort och värmeisolering. De är tillverkade av mjuk Kid mohair - ullen från de första klippningarna av killingarna från Angora- eller Mohairgetter. Det här är ingen vanlig ull, det är den lyxigaste och mest eftertraktade mohairkvaliteten, känt för sin värme, styrka, lyster och hållbarhet.

För att förbättra passform och elasticitet är dessa strumpor mixade med 32% nylon. Strumporna är dessutom omsorgsfullt skapade i en särskild öglefrekvens, vilket gör insidan ovanligt mjuka och minimerar risken för skavsår.

Dessa strumpor har trotjänat vid både Nord- och Sydpolen och har även värmt fötterna på expeditioner som korsat Grönland. Thermohair strumporna är allt fler friluftsmänniskors förstahandsval, men även för personer som lider av Raynauds sjukdom, hjärtfel eller diabetes, är de en ovärderlig källa till värme.

Förutom allt detta, är de underbara att sova i. Och oroa dig inte för underhåll. Strumporna är maskintvättbara och behåller sin form tack vare en inblandning av nylon, vilket även gör dem otroligt slitstarka. Tvätta dem i 40 grader och låt dem hängtorka, för att behålla deras kvalitet och lyster.

Thermohair strumporna är tillverkade med stor respekt för djuren och miljön. Getterna som ger ullen föds upp småskaligt under mycket djurvänliga förhållanden. Så när du väljer Thermohair strumpor, väljer du inte bara komfort och värme, du väljer också att stödja en hållbar och djurvänlig produktion.

Värm dina fötter med lyx och komfort, välj Thermohair strumpor.

Produktdetaljer
Thermohair-
therm96701

Särskilda referenser

  • therm96701
Reviews