• Ny
Lickin’ Layers Aktivitetsspel

Lickin’ Layers Aktivitetsspel

Lickin’ Layers Aktivitetsspel är ett spännande och utmanande hundspel från Nina Ottosson.

17-70646
Aveo
285,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
LeksakerAktivitetsleksakerHundHusdjur
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Lickin’ Layers Aktivitetsspel från Nina Ottosson är en spännande och utmanande hundleksak som är perfekt för att engagera och underhålla din hunds naturliga sinnen och instinkter.

Detta unika spel består av flera lager med varierande svårighetsgrader. Din hund måste använda sin nos och tungan för att lösa uppgiften och nå belöningen. Genom att fylla de olika hålen och spåren i de olika skikten med godis eller smaskig blötmat, kan din hund njuta av att använda sin tungan för att slicka upp belöningen.

Lickin’ Layers Aktivitetsspel är inte bara en källa till roligt och utmaning för din hund, det är också ett utmärkt sätt att främja både den mentala och fysiska hälsan hos din fyrbenta vän. Genom att låta din hund arbeta för sin belöning hjälper du till att minska tristess och kan förebygga beteendeproblem.

Detta spel är enkelt att rengöra och underhålla, och det är konstruerat av högkvalitativa och hållbara material som säkerställer långvarig användning. Oavsett din hunds ålder eller ras kommer Lickin’ Layers Aktivitetsspel från Nina Ottosson att ge timmar av glädje och intellektuell stimulans.

Ge din hund den ultimata utmaningen och underhållningen med Lickin’ Layers Aktivitetsspel och låt din lojala följeslagare njuta av en belönande upplevelse. Fyll den med mat eller godis och upplev svårighetsgrad 2 i detta fantastiska spel.

Produktdetaljer
Aveo
17-70646
Reviews