Flossrep med 2 knutar

. Hög kvalitet
. Lätt att använda
. Prisvärd
. Tillförlitlig
. Lång livslängd
. Bra kundsupport
. Mångsidig
. Innovativ design

14-16011
158,00 kr
Inkl. moms
Storlek: L
Skickas från webblager inom 2-4 dagar Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Skickas från webblager inom 2-4 dagar Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Skickas från webblager inom 2-4 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Aktivitetsleksaker
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Om du är på jakt efter ett effektivt och pålitligt sätt att rengöra mellan dina tänder, kan du inte hitta ett bättre val än Flossrep med 2 knutar. Denna innovativa produkt är designad med två knutar som fungerar som effektiva rengöringsverktyg för att skrubba bort plack och matrester som kan fastna mellan dina tänder.

Flossrep med 2 knutar är tillverkad med en unik design som hjälper till att förbättra rengöringseffekten. De dubbla knutarna fungerar som en borste, vilket gör det lätt att nå svårtillgängliga områden mellan tänderna. Detta ger en djupare rengöring än traditionell tandtråd och bidrar till att förhindra karies och tandköttsproblem.

Dessutom är Flossrep med 2 knutar gjord med en stark, men ändå skonsam, materialkomposition. Detta innebär att den kan ta bort plack och matrester effektivt utan att irritera tandköttet eller skada tänderna. Således är det ett utmärkt val för personer med känsligt tandkött.

Flossrep med 2 knutar är också mycket enkel att använda. Knutarna gör det lätt att styra tandtråden mellan tänderna och att rikta rengöringen där den behövs mest. Dessutom är den utformad för att vara skonsam mot fingrarna, vilket ger en bekväm och icke-halkande grepp.

En annan stor fördel med Flossrep med 2 knutar är dess portabilitet. Tack vare sin lätta design och kompakta storlek, kan du enkelt ta med den när du reser eller bara för att ha den till hands när du behöver en snabb tandrengöring under dagen.

Om du är angelägen om att upprätthålla en god munhälsa och vill ha en effektiv lösning för att rengöra mellan dina tänder, då är Flossrep med 2 knutar det perfekta valet. Den unika designen med dubbla knutar, den starka men skonsamma materialkompositionen och enkelheten att använda, gör det till en oumbärlig del av din dagliga tandvårdsrutin. Så ge dina tänder den rengöring de förtjänar med Flossrep med 2 knutar.

Nyckelord: Flossrep med 2 knutar, effektiv rengöring, unik design, stark materialkomposition, skonsam mot tandköttet, enkel att använda, portabel, god munhälsa.

Produktdetaljer
14-16011

Särskilda referenser

  • 701029160118
  • 14-16011
Reviews