Dog Twister - Plast,-Lila/turkos NINA OTTOSSON

Aktiveringsspel Twister för hundar - Hide-and-seek spel från Nina Ottosson!

Dog Twister är en riktig utmaning för din hund som får jobba för att hitta godbitarna.

Twister är rolig att använda för alla hundar oavsett ålder storlek eller ras. Nina Ottoson Twister blir din & din hunds nya favorit!

Aktiveringsspel Twister för hundar - Hide-and-seek spel från Nina Ottosson!

Dog Twister är en riktig utmaning för din hund som får jobba för att hitta godbitarna.

Twister är rolig att använda för alla hundar oavsett ålder storlek eller ras. Nina Ottoson Twister blir din & din hunds nya favorit!

17-67335
Aveo
293,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Skickas från webblager inom 2-4 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Nina Ottosson Dog Twister - Nivå 3
Rolig aktiveringsleksak för hund och katt med flera godisgömmor. Dog Twister underhåller och stimulerar både hund och katt av alla storlekar samt åldrar. Genom att ditt husdjur aktivt får kämpa för att hitta godisarna undviker du oönskade beteenden motverkar att de blir uttråkade och hjälper till att sysselsätta oroliga hundar. 

Nina Ottossons leksaker finns i olika svårighetsnivåer denna hundleksak är ett nivå 3 spel vilket innebär problemlösning i flera steg och är den svåraste nivån.

Rengör med varmt rinnande vatten och milt diskmedel skölj ordentligt. 

Mått: Diameter 26 cm

Höjd: 4 5 cm

Svårighetsgrad: Nivå 3

Material: Plast

Dog Twister - Plast, Lila/turkos NINA OTTOSSON är en interaktiv hundleksak som är utformad för att stimulera och utmana din hunds intellekt. Denna leksak är perfekt för hundar som behöver mental stimulans och sysselsättning.

Enheten har en färgglad lila och turkos design som är tilltalande för både hundar och ägare. Den är tillverkad av hållbar plast som är tålig och enkel att rengöra. Detta gör att leksaken kan hålla länge och motstå hundens tuggande och klösande.

Dog Twister är utrustad med rörliga delar och gömda fack som din hund måste använda för att hitta och få tillgång till gömda godsaker. Din hund måste använda sin nos, tassar och hjärna för att lösa uppgiften och få belöningen.

För att använda leksaken, fyller du enkelt de olika facken med hundgodis eller torrfoder. Stäng sedan locket och låt din hund utforska och lösa pusslet. Genom att rotera och flytta på de olika delarna kan din hund gradvis lära sig hur man kommer åt belöningen.

Dog Twister är en utmärkt leksak för att förhindra tristess och destruktivt beteende hos din hund. Genom att erbjuda mental stimulans och sysselsättning kan den hjälpa till att hålla din hund lugn och nöjd när du inte är hemma.

Den är också ett utmärkt verktyg för att träna och utveckla din hunds problemlösningsförmåga och koncentration. Genom att erbjuda en belöning för att lösa uppgiften, uppmuntrar Dog Twister din hund att använda sina sinnen och tänka kreativt.

Dog Twister är lätt att använda och rengöra, vilket gör den idealisk för daglig användning. Den är tillverkad av högkvalitativa material och har en robust konstruktion som kan motstå även de mest aktiva hundar.

Kort sagt, Dog Twister - Plast, Lila/turkos NINA OTTOSSON är en utmärkt hundleksak med en färgglad design och roliga utmaningar. Den erbjuder inte bara underhållning för din hund, utan också träning för sinnet och hjälper till att förhindra tristess och destruktivt beteende. Ge din hund en intellektuell utmaning och belöna dem samtidigt med denna fantastiska hundleksak.

Produktdetaljer
Aveo
17-67335
Reviews