• −50%
Bite Club - Plysch arm med tatuering. Flossfylld och pip med TPR-boll

Hundleksak Bite Club - Plysch arm med tatuering.

Bite Club - Plysch arm med tatuering är en rolig och interaktiv hundleksak av högkvalitativt, hållbart material. Den har en cool och unik design med tuff tatueringstryck och flossfyllning för extra tuggmotstånd. Leksaken har även en pipfunktion och en TPR-boll för en varierad lekupplevelse. Din hund kommer att älska att leka med denna engagerande leksak som främjar tandhälsa och erbjuder både interaktiv och självständig lek.

96-8685
156,00 kr
78,00 kr Spara 50%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Hundleksak Bite Club - Plysch arm med tatuering är en fantastiskt rolig och interaktiv leksak för din fyrbenta vän. Denna leksak är tillverkad av slitstarkt plyschmaterial och har en tuff tatueringstryck på utsidan, vilket ger den en cool och unik look.


Leksaken är tillverkad av högkvalitativt plyschmaterial som är både mjukt och hållbart. Detta gör att den kan motstå tuffa tugg- och leksessioner utan att gå sönder. Den är konstruerad för att klara av att bli biten, dragas i och kastas runt utan att bli förstörd.


Bite Club-leksaken är flossfylld, vilket ger din hund extra tuggmotstånd och samtidigt främjar tandhälsan. Flossen kan hjälpa till att ta bort plack och tandsten, vilket minskar risken för tandproblem. Dessutom är leksaken utrustad med en pipfunktion som ger en tillfredsställande ljudstimulans för din hund. Pipet är tryggt placerat inuti leksaken för att undvika att det går sönder eller fastnar i hundens mun.


Bite Club-leksaken har också en TPR-boll på ena änden, vilket ger en extra dimension av lek. Bollen är tillverkad av slitstarkt termoplastiskt gummi och ger en rolig studsande effekt när den kastas eller rullas. Den kan användas för interaktiv lek med din hund eller för att främja självständig lek när du inte är tillgänglig.


Bite Club-leksaken är en utmärkt hundleksak av flera anledningar. För det första är den tillverkad av högkvalitativa material som är både hållbara och säkra för din hund. För det andra erbjuder den en interaktiv och underhållande lekupplevelse genom sin flossfyllda design och pipfunktion. Slutligen ger den TPR-bollen en extra dimension av lek och mångsidighet. Bite Club-leksaken är helt enkelt en rolig och engagerande leksak som din hund kommer att älska att leka med!

Produktdetaljer
96-8685
Reviews