• Ny
Dog Spin N’ Eat

Dog Spin N’ Eat NINA OTTOSSON

Aktivitetsspel från Nina Ottosson är kända för att erbjuda intellektuell stimulans och utmaning för hundar, och detta exemplar har en svårighetsgrad på nivå 2. Med detta spel kan du ge din hund en meningsfull sysselsättning som hjälper till att aktivera deras hjärna och främja fysisk aktivitet.

Svårighetsgrad 2 innebär att detta spel är något mer utmanande än de enklare alternativen. Din hund måste använda sin problemlösningsförmåga och koncentration för att hitta belöningen eller godiset gömt inuti. Detta uppmuntrar till en aktiv och hälsosam mental utveckling samtidigt som det ger timmar av nöje och distraktion.

17-70648
Aveo
360,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Dog Spin N’ Eat är en revolutionerande produkt som kommer att förändra hur du matar din hund på ett roligt och interaktivt sätt. Med denna smarta och innovativa leksak kan du ge din fyrbenta vän en utmaning samtidigt som den får sin dagliga portion mat.

En av de främsta fördelarna med Dog Spin N’ Eat är att den hjälper till att stimulera din hunds fysiska och mentala välbefinnande. Genom att använda leksaken får din hund träna både sin fysik och sitt sinne, vilket är särskilt viktigt för aktiva och intelligenta raser. Genom att låta din hund arbeta för sin mat kan den också bli mer nöjd och tillfredsställd, vilket kan minska risken för beteendeproblem och övervikt.

Dog Spin N’ Eat är utformad för att vara både hållbar och säker för din hund att använda. Tillverkad av slitstarkt och giftfritt material, kan leksaken klara av att tuggas och lekas med utan att gå sönder. Den har också en stabil och stabil konstruktion som förhindrar att den välter eller rullar iväg under användning, vilket minimerar risken för olyckor och skador.

En annan fördel med Dog Spin N’ Eat är dess enkelhet och användarvänlighet. Leksaken är utrustad med en snurrbar platta som innehåller olika fack där du kan placera mat eller godis. Genom att snurra plattan kan din hund enkelt komma åt maten och låta den rulla runt och snurra för att nå belöningen. Detta gör att din hund måste använda sin nos och tassar för att lösa pusslet och få ut maten, vilket ger en rolig och utmanande aktivitet.

Dog Spin N’ Eat är också mycket mångsidig och anpassningsbar. Den kommer med olika fack i olika storlekar, vilket gör att du kan anpassa svårighetsgraden och utmaningen för din hund. Du kan också använda olika typer av mat eller godis i facken för att hålla din hund intresserad och motiverad. Detta gör att leksaken kan användas både som en enkel belöningslek och som en mer avancerad träningsverktyg för att utveckla din hunds kognitiva förmågor.

Sist men inte minst är Dog Spin N’ Eat en fantastisk produkt för att främja hund-ägare-bonding. Genom att använda leksaken i matningstid kan du spendera kvalitetstid med din hund samtidigt som du ger den en rolig och utmanande aktivitet. Detta kan stärka er relation och skapa en djupare förståelse mellan er.

Sammanfattningsvis är Dog Spin N’ Eat en unik och fördelaktig produkt som erbjuder både fysisk och mental stimulans för din hund. Med dess hållbara konstruktion, användarvänlighet och anpassningsbara funktioner är den perfekt för att ge din hund en rolig och utmanande matningserfarenhet. Ge din hund det den förtjänar och låt den njuta av maten på ett nytt och spännande sätt med Dog Spin N’ Eat!

Produktdetaljer
Aveo
17-70648
Reviews