• Ny
Aktiveringsleksak i form av en kaktus Large

Aktiveringsleksak i form av en kaktus Large

Letar du efter ett roligt och interaktivt tuggleksak för din fyrbenta vän? Då är Flamingo Dental Toy den perfekta produkten för dig! Denna leksak är speciellt utformad för att hjälpa till att rengöra din hunds tänder samtidigt som den ger dem en rolig lekupplevelse.

17-1977
Aveo
189,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
HemLeksakerAktivitetsleksakerHundHusdjurTandvård
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Letar du efter en rolig och interaktiv tuggleksak för din trogna vän? Då är Flamingo Dental Toy den ultimata lösningen för dig! Denna leksak är särskilt designad för att inte bara ge din hund en rolig lekupplevelse utan även bidra till att hålla deras tänder rena och friska.

Flamingo Dental Toy är tillverkad av ett robust och tåligt material som är byggt för att stå emot din hunds tuggande och dragande. Dess unika form och textur fungerar som en tandborste och samtidigt ger tandköttet massage, vilket hjälper till att ta bort plack och matrester från tänderna samtidigt som den masserar tandköttet.

Att hålla din Flamingo Dental Toy ren är enkelt – den kan lätt tvättas i varmt vatten med mild tvål. Dessutom är den helt säker att använda och fri från skadliga ämnen eller delar som kan vara farliga för din hund.

Flamingo Dental Toy är även utrustad med en sugkopp som gör att den kan fästas på olika ytor för att ge din hund en ännu mer spännande lekupplevelse.

Ge din hund både nöje och tandvård med Flamingo Dental Toy. Beställ den idag och se din hund njuta av timmar fyllda med lek och en friskare munhälsa!

Produktdetaljer
Aveo
17-1977
Reviews