DIAFARM ORAFITAL 50 ML SPRAY KATT/HUND. MOT PLACK OCH BAKTERIER

- Skyddar och stärker husdjurets tänder och tandkött
- Effektivt neutraliserar bakterier och fräschar upp andedräkt
- Bekämpar karies och stärker tandkött
- Enkel att använda med direkt applicering på tänder och tandkött
- Verkar i 1-2 minuter för maximal effekt
- Kostnadseffektiv och långvarig med 50 ml innehåll
- Idealisk för både hundar och katter
- Bidrar till ditt husdjurs allmänna välbefinnande genom att upprätthålla god munhygien.

703-35751
Diafarm
81,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
I webblager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Tänder/MunVård
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Din hunds eller katts munhälsa är lika viktig som din egen. Diafarm Orafital Spray är en toppmodern, högkvalitativ lösning för att hålla ditt husdjurs mun frisk och fräsch. Denna unika produkt är skapad för att ge ett skikt av skydd mot plack och bakterier som kan orsaka obehaglig andedräkt och tandköttssjukdomar.

Diafarm Orafital Spray är mer än bara en munspray för husdjur. Med sin dubbla verkan både skyddar och stärker den ditt husdjurs tänder och tandkött. Den arbetar effektivt för att neutralisera bakterier, fräscha upp andedräkt och motverka karies. Dessutom bidrar den till att stärka och skydda tandköttet, vilket är avgörande för att upprätthålla en god allmän munhälsa.

Användningen av Diafarm Orafital Spray är lika enkel som den är effektiv. Skaka flaskan före varje användning för att säkerställa att sprayen är perfekt blandad. Applicera sedan direkt på tänder och tandkött två gånger om dagen, eller vid behov. Låt sprayen verka i 1-2 minuter innan du sköljer med rent vatten. För att maximera resultaten kan du förhöja effekten genom att borsta ditt husdjurs tänder med tandkräm efter användning.

Med ett innehåll av 50 ml är Diafarm Orafital Spray både kostnadseffektiv och långvarig. Den är idealisk för både hundar och katter, vilket gör den till ett mångsidigt och praktiskt tillägg till ditt husdjurs munvårdsrutin.

Din hunds eller katts munhälsa är en viktig del av dess allmänna välbefinnande. Med Diafarm Orafital Spray kan du ta hand om ditt husdjurs munhygien på ett enkelt och effektivt sätt. Ge ditt husdjur den bästa möjliga vård för att säkerställa att de har en frisk och lycklig munhälsa. Diafarm Orafital Spray - för en friskare och gladare mun för ditt husdjur!

Produktdetaljer
703-35751
Reviews