Tandborste & tandkräm-(85gr)

Prisvärt kit med dubbelsidig tandborste och tandkräm. Gör tandborstningen snabb och effektiv. Borsta hundens tänder med Petcare tandborsten och Petcare hundtandkrämen. 

Hundens tänderna borstas med små cirkelrunda rörelser dagligen.

... Läs mera nedan

31-0955
79,00 kr
Inkl. moms
Antal
I lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Tänder/Mun
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Föreställ dig att du enkelt och smidigt kan ge din älskade hund det bästa möjliga munvård på marknaden. Nu är det möjligt med Petcare kitet, ett prisvärt paket som består av en dubbelsidig tandborste och specialformulerad hundtandkräm.

Denna tandborste är dubbelsidig för att ge dig bästa möjliga flexibilitet och effektivitet när du borstar din hunds tänder. Tandborsten har en lång, böjlig design som gör det enkelt att nå även de mest svåråtkomliga platserna i din hunds mun. Den dubbelsidiga borsten har olika storlek på borsten på varje sida, vilket gör det möjligt att anpassa borstningen till storleken på hundens mun och tänder.

Hundtandkrämen som ingår i Petcare kitet är speciellt formulerad för att ge din hund bästa möjliga munvård. Denna tandkräm innehåller ingredienser som effektivt bekämpar plack och tandsten, samtidigt som de bidrar till att hålla din hunds andedräkt fräsch.

Att borsta din hunds tänder med Petcare tandborsten och tandkräm är enkelt. Börja med att applicera en liten mängd tandkräm på tandborsten. Borsta sedan hundens tänder med små cirkelrunda rörelser, precis som du skulle göra med din egen tandborste. Det är rekommenderat att borsta hundens tänder dagligen för bästa resultat.

Petcare kitet är ett prisvärt val för alla hundägare som vill ge sin hund bästa möjliga munvård. Genom att borsta hundens tänder dagligen med Petcare tandborsten och tandkräm kan du bidra till att hålla din hunds mun frisk och fri från plack och tandsten. Dessutom kan regelbunden tandborstning bidra till att förhindra allvarliga munproblem, såsom tandlossning och tandköttssjukdomar, som kan påverka din hunds allmänna hälsa negativt.

Så ge din hund den munvård den förtjänar med Petcare kitet - ett prisvärt, effektivt och enkelt sätt att hålla din hunds mun ren och frisk.

Produktdetaljer
31-0955
Reviews