LubriSyn Hyaluron stötdämpar och smörjer i leden

LubriSynHA Häst, hund & katt

Hyaluronsyra stötdämpar och smörjer leden. LubriSynHA har en molekylvikt på 2,4 miljoner Dalton, vilket är samma som den kroppsegna hyaluronsyran i en frisk led.

Överlägset mest potent hyaluronsyra 

Det är nästan 1 miljon mer än övriga preparat på marknaden.

Hyaluronsyra stötdämpar och smörjer i leden. Ju högre molekylvikt desto bättre stötdämpar och smörjer produkten. Hyaluronsyra stöd antiinflammatoriskt.

Överlägset mest potent hyaluronsyra 

Det är nästan 1 miljon mer än övriga preparat på marknaden.

Hyaluronsyra stötdämpar och smörjer i leden. Ju högre molekylvikt desto bättre stötdämpar och smörjer produkten. 

885-517
2 197,00 kr
Inkl. moms Förväntat leveransdatum - 2023-11-20
Förväntat leveransdatum: ***Obekräftad leveransdatum
Storlek: 947 ml
Förväntat leveransdatum - 2023-11-20 Förväntat leveransdatum - 2023-11-20
Förväntat leveransdatum - 2023-11-20 Förväntat leveransdatum - 2023-11-20
Antal
Förväntat leveransdatum - 2023-11-20

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Ju högre molekylvikt hyaluronsyran har, desto mer vätska binder den och desto mer stötdämpar den och smörjer. Vår LubriSynHA har så hög molekylvikt som 2,4 miljoner Dalton och är den enda hyaluronsyran som har samma molekylvikt som den kroppsegna hyaluronsyran har i en frisk led. Övriga hyaluronsyror på marknaden har nästan 1 miljon lägre molekylvikt.

När vi tillför hyaluronsyra och den når hästens leder så kommer en hyaluronsyra av hög molekylvikt sträva efter att bilda andra molekyler av hög molekylvikt. Om vi tillför en hyaluronsyra av lägre molekylvikt kommer de små molekylerna stäva efter att bilda molekyler av lägre molekylvikt. Man kan alltså försämra hästens ledvätska genom att tillföra molekyler som är av lägre molekylvikt!

Essentiell komponent/ingrediens

Hyaluronsyra är den enda substansen som kan återfylla och höja kvaliteten på ledvätskan som smörjer och stötdämpar inne i lederna. Hyaluronsyran i leden ska vara trögflytande och ge en glatt, smörjande känsla.

Egenskaper

Hyaluronsyra smörjer och stötdämpar inne i leden. Den är också naturligt antiinflammatorisk, en kraftfull antioxidant, har en smärtstillande effekt och förbättrar läkning av bindväv. Hyaluronsyra spelar också en viktig roll vid sårläkning.

Kroppsegen substans utan biverkningar

Hyaluronsyra är en kroppsegen substans. Den ger inte de otrevliga biverkningar som många mediciner och ledpreparat kan ge.

Ledvätska

Skador, ålder eller lite tuffare träning kan påverka ledvätskan negativt. Den kan tappa sin trögflytande konsistens och bli vattnig. Den tappar då både sin stötdämpande och smörjande förmåga. Åtgärdas inte det kan det leda till inflammation i leden. På sikt kan det leda till en nedbrytning av ledbrosket och smärtsam artros.

Molekylvikt

Hyaluronsyrans molekylvikt är avgörande för dess funktion och kvalitet. Ju högre molekylvikt desto mer vätska binder molekylen och desto bättre stötdämpar och smörjer den. Den kroppsegna hyaluronsyran i en frisk led har en molekylvikt på mellan 2-3 millioner Dalton. Tillför vi hyaluronsyra till leden så kommer den hyaluronsyran sträva efter att tillverka nya molekyler av samma molekylvikt. Om man tillför hyaluronsyra som har lägre molekylvikt än den kroppsegna, friska hyaluronsyran så kan man försämra ledvätskans kvalitet. LubriSynHA är den enda hyaluronsyran med 2,5 miljoner Dalton molekylvikt. Det är 1 miljon Dalton mer än övriga på marknaden!

Bio-identisk

LubriSynHA är bioidentisk med den kroppsegna hyaluronsyran för maximalt upptag. Den har samma struktur och molekylvikt. Många andra ledpreparat är svårupptagliga för kroppen iom att de är olika de kroppsegna substanserna och då ej bioidentiska.

Vilken formula?

Hyaluronsyra för oralt bruk ska vara flytande för att snabbast och i högre mån tas upp av kroppen. Pulver och piller måste hinna dra åt sig vätska och hinner passera nästan hela hela kroppen innan det tas upp av kroppen. Effekten blir långsammare och kan även bli  betydligt sämre. Hyaluronsyran måste också skyddas mot magsyrans åverkan genom att gelatineras eller vara i oljeform. LubriSynHA är gelatinerad för bästa upptag.

DOSERING: 

HUND

Daglig dosering hund enligt vikt:

Under 14 kg: 5 ml

14-27 kg: 5-10 ml

27-45 kg: 10-15 ml

45 kg och uppåt: 15-20 ml

DOSERING:

KATT

Daglig dosering katt: 3 ml

DOSERING:

HÄST

HÄST Daglig dosering:

Underhåll vuxen häst: 15 ml per dag.

Förebyggande till unghäst: 10-15 ml per dag.

Produktdetaljer
885-517

Särskilda referenser

  • 9342182000449
  • HYGAIN-Hyaglyde-1liter
Reviews