Glukosamin - GLUKO/MAX Ion Silver 100% Ren

Glukosaminet hjälper kroppen vid förnyelse av ben ledbrosk muskler senor och ledband.

100% Glukosaminsulfat, 100% ren glukosaminsulfatprodukt utan andra tillsatser.

GLUKO/MAX glukosaminprodukt tillför den extra mängden glukosamin som ditt djur behöver för att främja ledhälsa och lindra eventuella ledbesvär.

Genom att förbättra synovialvätskans egenskaper bidrar glukosamin till en ökad rörlighet och välbefinnande i lederna. Glukosamin är också en oumbärlig hjälp vid skador på brosk och leder. Genom att stimulera produktionen av större molekyler, som återfinns i ledvätska och brosk, stödjer glukosamin kroppens förmåga att återhämta sig och reparera skador.

Ge ditt djur den bästa vården för deras leder och investera i GLUKO/MAX glukosamintillskott av högsta kvalitet. Se till att deras rörlighet och livskvalitet förblir på topp genom att ge dem den oumbärliga näringen och stödet som glukosamin erbjuder.

88-8492
Ion Silver
230,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Storlek: 200gr
Beställningsvara 3-7 dagar Beställningsvara 3-7 dagar
Beställningsvara 3-7 dagar Beställningsvara 3-7 dagar
Beställningsvara 3-7 dagar Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Beskrivning

Glukosaminet hjälper kroppen vid förnyelse av ben ledbrosk muskler senor och ledband.

100% Glukosaminsulfat. 100% ren

Under åren har Ion-Silver fått många önskemål om att gå ifrån råvara baserad på skaldjur. Nu har Ion-Silver valt en tillverkningsprocess som helt bygger på vegetabilisk råvara (GMO-fri majs) vilket hjälper skaldjursallergiker och stöder en mer hållbar hantering.

GLUKO/MAX en 100% ren glukosaminsulfatprodukt utan andra tillsatser.


Många använder en kombination av Glukosamin och MSM under starten av en behandling och fortsätter sedan med en ”underhållsdos” av MSM. Skälet till detta är MSM:s goda effekter på övriga funktioner i kroppen. GLUKOSAMIN - finns i ledbrosket som fördelar trycket mot leden vid belast-ning och verkar stötdämpande. Glucosamin och Kondroitinsulfat som bl.a ingår i ledbrosk.

Ledbrosket nybildas långsamt i en process där glukosamin används som byggsten. Halten av kropps-eget glukosamin minskar med stigande ålder. Vid hård träning ökar också omsättningen av ledbrosk och det krävs mer glukosamin för nybildningen.

DOSERING:

Häst

Räkna ca 15 gram per dag (3 teskedar).

En ponny ger man något mindre dos.


Hund 

Dosen baseras på hundens vikt.
10 kg: ca 1 gram/dag (1ml)
10-20 kg: ca 1-2 gram/dag (1-2 ml)
20-30 kg: ca 2-3 gram/dag (2-3 ml)
30-40 kg: ca 3-4 gram/dag (3-4 ml)
40-50 kg: ca 4-5 gram/dag (4-5 ml)
50 kg och uppåt: ca 5 gram/dag (5 ml

FODERTILSKOTT

Innehåll: 

100% Glukosaminsulfat. 100% ren

Utvinnet ur GMO-Fri Majs

Ge dina djurs leder det bästa möjliga skyddet och stödet med vårt kraftfulla tillskott av glukosamin - nyckeln till ledhälsa!

Glukosamin – Livsviktigt för lederna!

Glukosamin är en livsviktig komponent som naturligt finns i brosk, senor och ligament. Det spelar en avgörande roll i att stärka lederna hos djur i träning och tävling samt motverka stelhet. Tyvärr minskar kroppens egen produktion av glukosamin med stigande ålder, vilket kan leda till ökad smärta och stelhet hos äldre djur. Därför är det viktigt att vara proaktiv och förebygga ledproblem hos ditt djur genom att tillföra ett glukosamintillskott som lindrar och underlättar för dem i framtiden.

Glukosamin är inte bara avgörande för ledhälsan, det spelar också en roll i bildandet av hud, slemhinnor och synovialvätska i lederna. Synovialvätska är en av kroppens mest underskattade beståndsdelar, men den har en enorm betydelse. Den försörjer brosket med näring, fungerar som smörjmedel och hjälper till att hålla leden rörlig och smärtfri.

GLUKO/MAX glukosaminprodukt tillför den extra mängden glukosamin som ditt djur behöver för att främja ledhälsa och lindra eventuella ledbesvär. Genom att förbättra synovialvätskans egenskaper bidrar glukosamin till en ökad rörlighet och välbefinnande i lederna.

Glukosamin är också en oumbärlig hjälp vid skador på brosk och leder. Genom att stimulera produktionen av större molekyler, som återfinns i ledvätska och brosk, stödjer glukosamin kroppens förmåga att återhämta sig och reparera skador.

Ge ditt djur den bästa vården för deras leder och investera i GLUKO/MAX glukosamintillskott av högsta kvalitet. Se till att deras rörlighet och livskvalitet förblir på topp genom att ge dem den oumbärliga näringen och stödet som glukosamin erbjuder.

Produktdetaljer
Ion Silver
88-8492

Särskilda referenser

  • 88-8492
Reviews