K9 ARNICA+ LINIMENT 750 ML.

- Effektivt och naturligt medel för hudvård och smärtlindring
- Minskar svullnad och förbättrar cirkulationen
- Lindrar ledvärk, sträckningar och muskelsmärta
- Lugnande Aloe Vera och hudåterfuktande vitamin B5
- Fri från parfym och konserveringsmedel, ideal för känslig hud
- Kan användas förebyggande, förbereder kroppen inför träning och tävlingar
- Kan användas både på djur och människor, perfekt för ditt husdjur
- Innehåller naturens bästa hjälpredor i en enda flaska.
31-6820
K9
154,00 kr
Inkl. moms
Antal
Weblager Skickas normalt inom 2-3 arbetsdagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Muskler & lederLiniment
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Med K9 Arnica Liniment får din hund, och även du själv, ett effektivt och naturligt medel för hudvård och smärtlindring. Denna produkt är resultatet av en noggrant utvald blandning av naturens mest kraftfulla ingredienser, designad för att ge optimal vård och lindring för både människors och djurs hud.

K9 Arnica Liniment är inte bara fuktgivande och hudvårdande, utan det fungerar även som en kraftfull hjälp för att minska svullnad och förbättra cirkulationen. Den innehåller Arnica, ett känt naturligt antiinflammatoriskt medel, vilket gör det till en perfekt lösning för att lindra ledvärk, sträckningar och muskelsmärta.

Denna hälsosamma formula kompletteras av lugnande Aloe Vera och hudåterfuktande vitamin B5. Dessutom innehåller den frankincense olja, en gammal behandling känd för sina antiinflammatoriska och smärtlindrande egenskaper.

För att garantera säkerheten och komforten för din hud är K9 Arnica Liniment helt fri från parfym och konserveringsmedel. Detta gör den idealisk för känslig hud, och säker att använda regelbundet utan att oroa sig för irritation eller allergiska reaktioner.

K9 Arnica Liniment är inte bara ett behandlingsmedel, utan det kan också användas förebyggande. Innan träning och tävlingar kan det hjälpa till att förbereda kroppen och förhindra skador, vilket i sin tur kan bidra till bättre prestationer.

Det bästa med K9 Arnica Liniment? Det kan användas både på djur och människor! Varför inte skämma bort ditt husdjur med samma hudvårdande behandling som du ger dig själv?

Innehållsförteckning:
- Arnica Montana Blommaxtrakt
- Isopropylalkohol
- Aloe Barbadensis Bladextrakt
- Boswellia Carterii Gummiolja (Frankincense Oil)
- D-Panthenol

Varje flaska innehåller 750 ml av denna undergörande liniment. Med K9 Arnica Liniment får du tillgång till naturens bästa hjälpredor i en enda flaska.

Kom ihåg, din hud och ditt husdjurs hud förtjänar det bästa. Ge den kärlek och omsorg den behöver med K9 Arnica Liniment. Investera i denna produkt idag och upplev dess fördelar själv!

Produktdetaljer
31-6820
Reviews