Förbättra ledhälsan med Jointbuilder 450 g - Stöd för starka leder

- Främjar stark ledhälsa hos hästar
- Skyddar mot slitage och åldrande
- Innehåller högkoncentrerad glukosamin
- Rikt på kollagen och aminosyror
- Optimalt för presterande och äldre hästar
- Räcker till 30 dagars användning
- Startkarens på endast 96 timmar
- Boostar hästens energi och prestation

Startkarens 96 timmar.

W601568
Eclipse Biofarmab
509,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Eclipse Biofarmab presenterar en game-changer inom hästvård: Jointbuilder! Ett fokuserat kosttillskott skräddarsytt för att ge din häst bästa möjliga förutsättningar för en frisk och stark ledhälsa. Detta innovativa tillskott är formulerat att ge din häst ett starkt skydd mot slitage och åldrande.

Jointbuilder är fullmatat med högkoncentrerad glukosamin, en essentiell byggsten för leder och brosk. Kollagen, en annan viktig ingrediens, samarbetar med glukosamin för att stärka och skydda lederna. Tillsammans med MSM, kondroitinsulfat, hyaluronsyra och inulin skapar dessa ingredienser en oslagbar kombination för att stödja och främja din hästs ledhälsa.

Men Jointbuilder är mer än bara glukosamin och kollagen. Den innehåller också metionin, en aminosyra som ger ytterligare stöd till kroppens naturliga förmåga att reparera och bygga upp brosk och leder. Detta gör Jointbuilder till det optimala valet för presterande och äldre hästar, samt hästar som utsätts för hård ansträngning.

Varje burk innehåller 450g, vilket räcker till ungefär 30 dagsgivor. Notera att det finns en startkarens på 96 timmar. Jointbuilder är en investering i din hästs välbefinnande och prestation, en investering som kommer att betala sig i form av en friskare, starkare och mer energisk häst.

Så vänta inte, boosta din hästs ledhälsa redan idag med Jointbuilder från Eclipse Biofarmab!

Produktdetaljer
W601568
Reviews