Diafarm Urolsyn pasta/gel för hund 100 g

1. Kosttillskottet är utvecklat för din hunds välmående
2. Formulerat för att minska risken för njursten hos hundar
3. Lågt i fosfor och magnesium, mineraler som kan bidra till njursten
4. Kan hjälpa till att lösa upp redan bildade njursten
5. Kan bidra till att stödja och upprätthålla en sund njurfunktion
6. Lätt att administrera, kan ges oralt eller blandas med foder
7. Rekommenderas att konsulteras med en veterinär före användning
8. En investering i din hunds hälsa och välbefinnande.

701-31355
Diafarm
135,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
mass-import
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Introduktion till Hundens Hälsa

Att vårda din hunds hälsa är en prioritet och vi har precis det du behöver för att göra det. Vårt kosttillskott för hundar är utvecklat med din hunds välmående i åtanke. Specifikt formulerat för att minska risken för njursten, kan det vara en livräddare för din fyrbenta vän.

Fördelar med vår produkt

Vårt kosttillskott är lågt i fosfor och magnesium - två mineraler som kan bidra till bildandet av njursten hos hundar. Genom att hålla dessa nivåer låga kan vi hjälpa din hund att undvika denna smärtsamma och potentiellt farliga sjukdom.

Dessutom fungerar vårt kosttillskott också som ett effektivt hjälpmedel för att lösa upp redan bildade struvitstenar och njursten. En dosering på 3 cm pastagel per 5 kg kroppsvikt två gånger dagligen i 5 till 12 veckor kan hjälpa till att lösa upp dessa stenar och förbättra din hunds hälsa och livskvalitet.

Vi har också tänkt på hundens njurfunktion. En dosering på 1-2 cm pastagel per 5 kg kroppsvikt, två gånger dagligen i upp till 6 månader, kan bidra till att stödja och upprätthålla en sund njurfunktion hos din hund.

Användning

Vårt kosttillskott är lätt att administrera. Det kan ges oralt direkt i hundens mun eller blandas med dess foder. Vi rekommenderar dock att det alltid finns tillgång till färskt dricksvatten för din hund när du använder detta kosttillskott.

Professionell rekommendation

För att säkerställa att detta kosttillskott är lämpligt för din hund, rekommenderar vi att du konsulterar en veterinär före användning. Din hunds hälsa och säkerhet är alltid vår högsta prioritet.

Slutsats

Vår produkt är mer än bara ett kosttillskott. Det är en investering i din hunds hälsa och välbefinnande. Genom att använda vårt kosttillskott kan du minska risken för njursten, lösa upp befintliga stenar och stödja din hunds njurfunktion. Ta steget i dag och ge din hund det stöd den behöver för att leva ett långt och hälsosamt liv.

Produktdetaljer
701-31355
Reviews